Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Kremfylte krumkaker

I stedet for å krumme alle krumkakene til kremmerhus kan man også legge noen av dem over en kopp, slik at det blir til en skål. Krumkakeskåler fylt med krem eller iskrem og bær er en kjempefin dessert.

 

DETTE TRENGER DU
TIL 2 PORSJONER

 

4 stk egg

200 g sukker
200 g smør
200 g hvetemel
¾ts malt kardemomme

Fyll:
½ l vaniljeis
250 g frossen
bærblanding

SLIK GJØR DU
1. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet og avkjølt smør. Bland mel og kardemomme og bland det inn.
La røren svelle 1 time.
2. Legg en stor teskje røre på midten av godt oppvarmet krumkakejern. Stek kakene til de er lys brune. Legg dem
raskt over en passe stor kopp, eller rull dem til et
tradisjonelt kremmerhus.

3. Varm opp bærene og tilsett litt sukker etter smak.
Server krumkakeskålene med is og varme bær, eller med tradisjonell multekrem.

Sist endret - 04 desember 2019