Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

salat flatlay-bilde

Årets diggeste salat!

På jakt etter en digg og mettende salat, som er like god til lunsj som til middag? Da har vi den perfekte oppskriften!

Denne salaten er perfekt på “Meatfree Monday” og alle blir mett av den. Ha gjerne oppi mer av det du liker mest, og dropp det du kanskje ikke liker. Lag litt ekstra, så har du til lunsj og kanskje også middag dagen etter!

 

Salat med søtpotet, fetaost og granateple

 

Dette trenger du:

150 gram grønnkål, ferdigkuttet
1 stk søtpotet
1 porsjon byggryn eller quinoa, kokt
0,5 stk granateple
70 gram fetaost
1 avokado
3 ss sitronsaft, ferskpresset
1 ts honning
2 ss olivenolje
Salt og pepper

 

 

Dette gjør du:

Skrell søtpoteten og kutt den i mellomstore biter. Dryss olje over og stek dem i ovnen på 225 grader i 20 min, eller til de er møre. Kok byggryn eller quinoa etter anvisning på pakken. Massér grønnkål med 1/2 ss olje. Skjær avokado i skiver, del opp fetaosten i mellomstore biter og rens granateplet.
 
Legg opp salaten med grønnkål, byggryn eller quinoa, søtpotet, granateple, avokado og fetaost. Bland sammen honning, sitronsaft, salt og pepper, og hell det over salaten.

 

 

 

Vel bekomme!

Sist endret - 25 august 2019