Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

En sunn start på det nye året

Bilde Salat fra Lille Persille

Fargerikt og frisk salat med grovt brød og økologisk eplejuice.

Marsipangrisen og julekakene er lagt bort, i januar vil vi spise grønt, sunt og friskt! På Ski Storsenter finner du mange sunne og gode alternativer når sulten melder seg.

I andre etasje på senteret ligger Lille Persille og smiler til oss når vi kommer forbi. Innenfor disken fristes vi av fargerike grønnsaker og sunne ingredienser som komponeres til smaksrike salater. Det er nettopp med tanke på sunnhet og helse at menyen til Lille Persille er komponert. I tillegg til salater kan sultne mager kose seg med blant annet smoothies, tomatsuppe og wraps. Og har du lyst på en søt avslutning er havrevafler med vaniljeyoghurt og friske bær et godt valg.


Jeanette hos Lille Persille sier at de merker et økt fokus på sunnhet på nyåret:
- Vi merker at folk vil spise sunt nå, ja. Det går mye salater. Fint brød velges også bort, det er grovt som gjelder nå.

 

 

Jeanette hos Lille Persille lager den populære salaten med middelhavskylling. Kyllingbryst, fetaost, couscous, grillet paprika og oliven er noen av ingrediensene i salaten.

 

Den mest populære salaten hos Lille Persille er den med middelhavskylling. Det går også an å komponere sin egen salat. Til barna tilbys det sunne barnepakker, så ingen pølse med pommes frites i sikte her.

 

Energi i hver dråpe

Friske ingredienser som oser av sunnhet. Juice, ja takk!

 

Sunt og friskt er det definitivt også bak disken hos Joe & The Juice. Her kan du meske deg med grønne, gule og røde juicer som er gode for kroppen.

- Alle juicene vil lager har ingredienser som gjør noe positivt med deler av kroppen, forteller Daniel hos Joe & The Juice oss.

 

Med navn som “Go away doc”, “Hangover heaven”, “Energizer” og “Stress down” er det fristende å prøve alt som står på juice-menyen. - De mest populære juicene her er “Pick me up” med bringebær banan og eple, og “Iron man” med jordbær, kiwi og eple. Vi selger også en del grønne juicer med ingredienser som blant annet avocado og brokkoli, sier Daniel.

 

Rikholdig meny hos Joe & The Juice. En “Energizer” hadde kanskje gjort seg nå i januar?

 

I tillegg til juice kan menyen friste med shakes, sandwiches, kaffe og sunne shots. Maten er kortreist, sunn og lages der og da. Her ser du hva du får.

 

 Dette ser ikke noe annet enn veldig sunt ut.

 

Velbekomme!

Sist endret - 27 januar 2017

Relaterte butikker

logo Lille persille
Joe & the juice