Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Fyll påskeegget med gode smaker

Bilde påskeegg fra Ski Storsenter

Påskeegg fra Nille er fylt opp med smågodt og sjokoladekyllinger fra Yummy Heaven, marsipanegg fra Nille og små kyllinger fra Flying Tiger Copenhagen.

I påsken er det lov å fylle påskeegget med ekstra mye godt og på Ski Storsenter finner du spennende innhold for enhver smak. Kanskje påskeharen kommer på besøk i år?

Påsken nærmer seg og mange ser fram til fri og litt ekstra kos. En tradisjon vi setter pris på her i Norge er påskeegg som fylles med godteri og godsaker, og som deles ut på påskeaften. Mange gjør det til en lek der påskeharen har vært og gjemt eggene på forhånd, og så går barn og voksne rundt og leter etter dem etterpå.

 

Hos Yummy Heaven finner du mer enn bare smågodt. Disse påskekyllingene laget av sjokolade er nesten for fine til å spise.

 

Godteri-himmelen

Et påskeegg kan gjøres så sunt eller usunt du bare vil, men vi synes det er lov å kose seg litt ekstra når det er høytid og ferie. I godteributikken Yummy Heaven på Ski Storsenter kan du gå bananas i smågodthyllene og fylle påskeegget til randen. Butikken selger bare godteri, og har mange ting du ellers ikke finner i Norge. Her burde alle finne noe de liker. Og påskeegg til å ha godteriet i finner du flere steder på senteret. Både Nille, Panduro og Flying Tiger Copenhagen har egg i forskjellige størrelser.

 

Du finner påskeegg i alle størrelser på Ski Storsenter. Disse er fra Flying Tiger Copenhagen, det samme er pynten. Mandeleggene finner du hos Narvesen.

 

Påskeegg for voksne

Og hvorfor er det bare barna som skal få påskeegg? Vi synes de voksne kan unne seg litt påskegodt også, og kanskje ikke bare i form av godteri. På Kondomeriet på Ski Storsenter forteller butikkmedarbeider Kristine at det blir mer og mer vanlig at folk kommer innom dem for å finne det lille ekstra til påskeegget.

 

Hos Kondomeriet finner du også ting du kan putte i påskeegget. Oljer med smaker og spennende spill er bare noe av utvalget.

 

- Oljer med smak er veldig populært for tiden, sier hun. Og andre fine ting å putte i påskeegget er godteri med morsomme former og spill for kjærestepar. Og er du riktig heldig finner du kanskje påskeharen i påskeegget ditt i år! Den er det nemlig også mulig å finne en variant av på Kondomeriet.

 

Boken “Sex fra Ah til Åh…” av Cecilie Kjensli kan kanskje være et alternativ til påskekrimen? Denne finner du på Kondomeriet. Sjokoladeharen er fra Yummy Heaven, påskeegget fra Nille.

Sist endret - 30 mars 2017