Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

marianne og hafrun funky frozen

GOD STEMNING: Marianne koser seg med yoghurtis mens Hafrun smaker på yogshake med limesmak.

Is-fristelsene du ikke vil gå glipp av

Saftis, fløteis, pinneis, yoghurtis… Det finnes is for enhver smak og til enhver anledning. Se bestselgerne, nyhetene og de sunne alternativene her!

Det finnes nesten ikke noe bedre enn å kjøle seg ned med deilig iskrem i sommervarmen. Noen is-favoritter returnerer år etter år, mens andre forsvinner og nye kommer til. Vi tok turen innom Narvesen og Funky Frozen på Ski Storsenter for å ta temperaturen på is-salget.

 

Bestselgerne og nyhetene i isdisken

Hos Narvesen er isdisken full av fristelser og Royal er den absolutte bestselgeren. Øverst troner Royal Trippel, en ispinne med norsk fløteiskrem, dyppet lagvis med ekte melkesjokolade, karamell og sjokolade.

 

På andreplass finner vi Royal Mandel, mens tredjeplassen innehas av gode, gamle Sandwich. Fjerdeplassen har Royal Raspberry (bringebær) inntatt.

 

NYHETER OG FAVORITTER: Frost by Camilla Phil med sitronsmak er en av sommerens is-nyheter. Royal trippel er den absolutte bestselgeren hos Narvesen, mens Lollipop Spin med appelsin-, jordbær- og sitronsmak er en av barnas favoritter. En annen nyhet i isdisken er Wanted BillyBob, en fløteis med karamellsmak og salte karamelliserte pecannøtter.

 

Et sunnere alternativ

Hos Funky Frozen tilbys det litt sunnere alternativet 100 % økologisk yoghurtis. Her er det selvbetjening som gjelder, og du kan velge mellom 10 forskjellige smaker på isen. Til slutt velger du den toppingen du ønsker deg, og det fristes med alt fra jordbær, blåbær og annen frukt, via granola og nøtter til sjokoladekuler, vingummi og andre søte saker.

 

Marianne hos Funky Frozen viser hvordan is-maskinene fungerer. Isen koster 29 kr per 100 gram, så her bestemmer du selv hvor mye du vil ha.

 

Laktosefri og glutenfri

Det fleste av smakene hos Funky Frozen er laget av laktose- og/eller glutenfri is, i tillegg til at de er 100 % økologiske.

 

Her fristes det med smakene lime, kaffe mocha, karamell, sjokolademousse, jordbær, sjokolade, fransk vanilje, bringebær og pink lemonade.

 

– Det er ganske mange av de som jobber rundt i butikkene på senteret her som kommer innom oss for å kjøpe frokost, kan butikksjef Inga fortelle.

 

– I stedet for yoghurt kjøper de et beger med french vanilla yoghurtis og topper den med granola og frukt. Hvis man er opptatt av sånt, blir det faktisk sunnere å spise dette enn en Go’morgen-yoghurt, sier hun.

 

 

En god topping er ikke å forakte. Hva med yoghurtis med bringebærsmak og sjokoladekuler på toppen?

 

 

 

Ekstra sunt blir det om du velger en sunn topping også. Funky Frozen frister med deilig frukt, nøtter og bær.

 

 FAVORITTER: Blant de eldre er karamell en stor favoritt, mens de yngre ofte går for sjokoladesmak.

 

Yogshake og smoothie

Synes du is blir for mektig, kan Funky Frozen friste med noe de kaller yogshake. Da velger du den smaken du vil på yoghurtisen og så blandes den sammen med vann eller melk i blenderen.

 

– Vi selger mest is, men også veldig mye smoothie, sier Inga.

 

– Og på fredager har vi noe som heter Funky Friday, da har vi halv pris på yoghurtis!

 

Funky Frozen gjør all markedsføring på sosiale medier. Har du lyst til å dele bilder av egen is, eller se mer fra hva som skjer hos butikken, følg @funkyfrozenski på Instagram.

 

 

YOGSHAKE: Bland din yoghurtis-favoritt med vann eller melk og få et glass med frisk yogshake! Vi prøvde en med lime, og den var veldig god!

Sist endret - 02 juli 2017