Meny
 
ja takk begge deler

Ja takk - begge deler!

21. april åpner spisestedet begge deler på Ski Storsenter. Du vil få nøye utviklede retter fullpakket med næringsstoffer og smak. Det eneste du ikke får, er masse kalorier.

Hos begge deler kan du velge mellom et utvalg av bowls med alt fra laks og kinoa, til Stangekylling og edamamebønner. begge deler serverer deg rett og slett sunn hurtigmat. Målet er at du skal få mat som smaker fantastisk, og du skal få det raskt. I tillegg kan du være trygg på at maten er sunn.

 

 

ET ALTERNATIV TIL JUNKFOOD

- Ofte velger jeg mat jeg vet jeg burde holde deg unna. Når jeg er på farten ender jeg kanskje opp med overprossesert mat med masse kalorier, som kaker og snacks. begge deler skal være et alternativ til den tradisjonelle junkfooden. Derfor åpner jeg spisestedet begge deler, sier Stian Kjellhov.

 

HVA FÅR DU PÅ BEGGE DELER?

1. FANTASTISK SMAK!

Smaksopplevelser er viktig. Får vi mat som smaker, har vi det godt.

2. LITE KALORIER.

Det er ikke lett å velge slank mat, spesielt ikke når det er mange valg og lite informasjon. Hos begge deler er dette enkelt: Ingen retter er over 399 kcal og de er selvfølgelig proppet fulle av næringsstoff er fra ferske råvarer.

3. RASK SERVERING.

begge deler respekterer at du er travel. Vårt mål er å gjøre hverdagen din litt enklere. Maten på begge deler får du derfor hurtig.

Sist endret - 19 april 2018