Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

oversiktsbilde fra stands ute

Matfestivalen på Ski Storsenter

Ski Storsenter er ikke bare en favoritt på grunn av alle de flotte butikkene og spisestedene, men de steller også i stand flotte arrangementer for lokalsamfunnet. Her er det noe for unge som eldre, store som små. Og selv om jeg koser meg på alt, så er uten tvil matfestivalen min store favoritt, skriver Christina.

 

Jeg er så glad for at jeg var en del av dette arrangementet i fjor. På toppen av parkeringshuset var det fullt av boder, hvor man fant god mat og drikke. Jeg hadde ikke deltatt på en matfestival tidligere, men så for meg at du måtte bruke dyre dommer for å få smake på maten. Slik var det overhodet ikke, her var det prøvesmaking av både mat og drikke. Samtidig var det mulighet til å kjøpe litt større måltider, dersom man ønsket det.

 

 

Matfestivalen er ikke bare for voksne, heller – den var en stor hit for min ettåring! Det var et eget område for de små, med sandkasse, trampoline, sklie og andre leker. Liam koste seg enormt, det var vanskelig å få han med seg hjem igjen!

Følg med på Facebook-eventet vårt her.

 

 

Det er rett og slett et arrangement som passer for alle i familien, med god stemning, og deilig mat. Vi gleder oss til årets matfestival, det er noe vi absolutt ikke vil gå glipp av!

 

  

Sist endret - 08 juli 2019