Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

lola g-toppbilde

Matguiden - legg lunsjen din hit!

På jakt etter den beste lunsjen i Ski? Her har vi samlet en liten oversikt over noen av våre spisesteder og hvilken type mat du finner de ulike stedene. Perfekt til take-away eller til å sitte ned.

PS! Lørdag 24. august arrangerer vi Matfestivalen, en dag med fokus på mat, drikke og masse moro, med bokstavelig talt noe for enhver smak. Her blir det smaksprøver fra spisestedene, eggeløp, is-spisekonkurranse og mye mer!

 

Les også: Matfestivalen på Ski Storsenter

Eatal

Eatal ligger i 1. etasje, og tilbyr sunne alternativer som bagetter, salat, supper og ferskpresset juice. Sitt ned eller ta med deg! Besøk gjerne Eatal på stand under Matfestivalen.

 

 

Jams

I 3. etasje finner du et spennende restaurant- og barkonsept, nemlig Jams. Her får du biff-, fisk- og pastaretter – noe for enhver smak. Enten du ønsker en koselig lunsj på dagtid, eller middag og bar på kveldstid. Under Matfestivalen stiller de med Jams fries, taco og brus, ta turen innom da!

 

 

Lola & G

Vårt italienske konsept! Her får du både varme og kalde retter, samt fantastisk god gelato. Hva med en focaccia, en god salat, pasta eller kanskje en vaffel? Lola & G har det du trenger for en perfekt lunsj, og noe for enhver smak.

 

 

Nom

Hos Nom finner du noe for både store og små, eldre og unge, rett og slett alle aldre. Varme og kalde retter, og en egen barnemeny. Et lite utvalg av hva du finner hos Nom er hjemmelagde burgere, thaisalat, laksefilet og smørbrød. Besøk gjerne Nom på stand under Matfestivalen og prøv noen av smaksprøvene deres.

 

 

Velkommen til oss for en hyggelig matopplevelse!

Sist endret - 08 august 2019