Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Unn deg noe godt i vinterferien

I ferien er det lov å kose seg litt ekstra. Ta turen til Ski Storsenter og spis hjemmelaget pasta og italiensk is hos Mamma Mia. Eller kjøp inn utstyret du trenger fra Traktøren og bak godsakene hjemme.

Les også: Spennende og praktiske nyheter

 

Det er jo ikke slik at alle reiser bort i ferien, noen koser seg like mye hjemme i egen stue. Har dere allikevel lyst på en tur ut i løpet av uka, hvorfor ikke legge inn et besøk hos Ski Storsenter? Lunsjen kan dere ta hos Mamma Mia som ligger på broen mellom den nye og den gamle delen av senteret. Her får dere alt magen måtte ha lyst på av påsmurte sandwicher, salatbar, calzone og ikke minst den hjemmelagde pastaen med saus.

 

Bilde fra Mamma Mia Ski Storsenter

 

Yvonne hos Mamma Mia frister oss med fire forskjellige pastasorter med tilhørende sauser; bolognese, fire oster, pesto og den litt sterkere amatriciana. Til maten kan du drikke ferskpresset juice, smoothies eller andre deilige drikker.

 

Hjemmelaget pasta fra Mamma Mia på Ski Storsenter

Hos Mamma Mia kan du velge mellom fire forskjellige pastasorter som lages på stedet.

 

Det er vanskelig å gå rett forbi den fristende isdisken hos Mamma Mia. Isen her er hjemmelaget og du kan velge mellom hele 19 smaker. En kjeks med fem kuler her, takk!

 

HJemmelaget is fra Mamma Mia på Ski Storsenter

 

Bak desserten hjemme

Frister det mer å lage søtsakene selv hjemme, kan en tur innom Traktøren gi inspirasjon og hjelp. Butikken har alt du kan tenke deg av kjøkkenutstyr og det du trenger for å lage det du har lyst på. Assisterende butikksjef Veronica har sine anbefalinger:
- Assistent-maskinen fra Electrolux er kjempegod til gjærdeig, sier hun.

Prisen på denne ligger på rundt 5000 kroner.

 

Bilde bakeutstyr fra traktøren på Ski Storsenter

 

Til helgen er det fastelavn, og da er det mange som lager boller med krem. En Assistent vil definitivt gjøre jobben litt lettere. For skikkelig gode fastelavnsboller kan du sjekke ut denne oppskriften.

 

Traktøren merker økt bakeglede hos folk, og Veronica mener at media kan takkes for det. - Med alle bake- og matprogrammene som går på TV, som f.eks. Kakekrigen, er det mange som får lyst til å bake og lage mat. Det virker som at mange vil prøve seg på avanserte kaker, og vi har hatt noen fortvilte sjeler på besøk her som kanskje har hatt litt for store ambisjoner i forhold til evner. Da hjelper vi til så godt vi kan med å foreslå utstyr og pynt, sier hun.

 

Lista bør kanskje ikke legges altfor høyt i ferien, for det viktigste er jo uansett smaken, og at man koser seg mens man holder på. Både store og små vil uansett ha glede av å være med, spesielt når premien til slutt er å få smake på det dere har laget.

 

Bilde bakeutstyr til barn fra Traktøren på Ski Storsenter

 Til barna har Traktøren dette morsomme lille settet med en liten pumpe og en bakematte. Fyll smeltet sjokolade i pumpen og lag fine sjokoladefigurer.

 

 

Sist endret - 21 februar 2017