Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

ansatt på traktøren kjøkkenutstyr holder kake

Verdens søteste fotokake!

Vil du lage en helt spesiell kake til noen du er glad i? Det har blitt mer og mer populært med fotokaker til ulike anledninger, og Traktøren Kjøkkenutstyr på Ski Storsenter har det du trenger til å lage selveste drømmekaken med foto på sukkerark.

Rund, firkantet eller masse cupcakes?

 

 

Om du går for rund form, bør motivet du velger ha et utsnitt som passer, men her hjelper erfarne og hjelpsomme Traktøren-medarbeidere deg. Du kan få skrift, tall og dekor printet på bildet i mange ulike farger og stiler, så her er det bare å leke kakedesigner og kose seg med digital pynting. Du kan enten gjøre dette i butikken, eller sende en mail med bilder og info til ski@traktoren.no, så kommer forslag til utforming rett i innboksen, slik at du får se en forhåndsvisning av kakemotivet. 

 

Tips!

Pinterest har masse fin kakeinspirasjon. Søk på photocake, fotokake eller det temaet du vil ha; vi garanterer at du blir inspirert!

 

Vi satte cupcakes i cupcakestativ og pyntet med blomster - sommerlig og fint.

 

 

I tillegg til fotokake, har Traktøren Kjøkkenutstyr selvsagt alt du kan drømme om av kakebakeutstyr, kakepynt, former, temaer, farger - med andre ord en skikkelig eventyrbutikk for deg som har dilla på kakebaking!

 

  • Div-kaker.jpg
  • butikk.jpg
  • butikk-2.jpg

Vi spurte fotograf Lena Fixdal - mammaen til nydelige Sara på kakebildene - om noen tips til fotografering:

 

LEK! Det er ofte det spontane som gir de beste uttrykkene på bilder - prøv deg frem. Gå nærme og enda nærmere, beveg deg rundt objektet og utforsk kombinasjonen av lys og ulike vinkler.

 

INNE er det også best med naturlig lys. Det fungerer ofte best å stå med ryggen til lyskilden når man skal ta bilde.

 

UTE i sterk sol er det lurt å tenke silhuett, mens overskyet vær gir et jevnt lys.

 

RAMMER innenfor bildet som et vindu, speil, tunneler er fint å plassere objektet i, gir ofte flott effekt!

 

KONTAKT og latter gjør at personen som blir tatt bilde av slapper bedre av.

 

 

Personlig elsker jeg nærbilder av hender og øyne, og tar mye bilder tett på, forteller Lena. Og sist, men ikke minst; print ut bildene og heng dem opp! 

 

Sjekk gjerne ut instagramkontoen @fotograflenahfixdal for inspirasjon til barnebilder og, ja, selve livet i bilder.

 

Vi håper vi har inspirert noen til å lage en koselig og personlig kake  - velkommen til hyggelig kakeprat på Traktøren Kjøkkenutstyr!

 

Sist endret - 11 april 2019