Interiør

Satt i system

Rydding og detox av både hjem og kropp er i vinden som aldri før, og både bøker og TV-programmer inspirerer til et bedre liv med gode systemer og rutiner. Mange har nok fått ryddebøker til jul, og starter året med en aldri så liten opprensing - godt for både kropp og sjel.

Publisert 11. januar 2018
Interiør

En helt personlig jul

Julen er forventninger, glede, gode følelser og ikke minst tradisjoner. Julestemning er noe vi skaper med stor entusiasme - år etter år. Mye er en del av vår historie, men enkelte år tilfører vi noe nytt.

Publisert 15. desember 2017
Interiør

Malins magiske jul

Malin er innehaver av interiørbutikken MANI Studio på Ski Storsenter, og når hun pynter til jul hjemme hos seg selv, er det med en utsøkt blanding av designklassikere og nye spennende produkter på interiørfronten.

Publisert 04. desember 2017
Interiør

There's a new KID in town!

Interiørfrelste har nå enda en lekker butikk å boltre seg i på Ski Storsenter. 

Publisert 25. oktober 2017
Interiør

Rustikk høstkos

Det kan være kjempekoselig å være utendørs selv om det kan bli litt kalde ruskete dager i høstmånedene, og med en bålpanne fra Jernia er det koselig å samles til litt pølsegrilling, lettsvidde marshmallow og varm kakao. 

Publisert 03. oktober 2017
Interiør

Duppeditter som gir hverdagen et kick!

De fleste av oss liker å ha et hjem man trives i; fargevalg, tekstiler, kule møbler, kunst og andre personlige ting som gjør hjemmet til et godt sted å være.  Det er også masse tekniske duppeditter som kan gjøre livet og hjemmet enklere og hyggeligere. Vi har vært på Lefdal og funnet dingser som rett og slett gir deg energi til det lille ekstra du trenger for et kick i hverdagen. 

Publisert 11. september 2017
Interiør

Multirom

Et multirom er hele familiens leverom og har mange funksjoner. Familien smelter sammen og vi sitter side ved side både når vi jobber, gjør lekser eller samles til sosiale aktiviteter. Her er det viktig å skape en god atmosfære slik at alle føler at de også har pusterom og finner inspirasjon.

Publisert 01. september 2017
Interiør

Slipp naturen inn!

Når det blir kaldere i luften og mørket kommer, er det deilig å trekke inn. Denne høsten handler det om skape personlige og trygge rom. Perfekt for høstkos hjemme.

Publisert 31. august 2017
Interiør

Kos i hjemmet til mørke høstkvelder

Vi er klare for å dempe belysningen, fyre i peisen og kveile oss som en klump i hjørnet på sofaen – høsten er nemlig rett rundt hjørnet.

Publisert 17. august 2017
Interiør

Mani med det lille ekstra

Et av de nyeste tilskuddene hos Ski Storsenter er interiør- og klesbutikken MANI Studio – en butikk som kundene har ventet på.

Publisert 12. juli 2017