Meny
 
interiør miljøbilde

En helt personlig jul

Julen er forventninger, glede, gode følelser og ikke minst tradisjoner. Julestemning er noe vi skaper med stor entusiasme - år etter år. Mye er en del av vår historie, men enkelte år tilfører vi noe nytt.

 

Hege Barnholt / Interiørdesigner

 Hege Barnholt har 20 års erfaring som stylist, og er Ski Storsenters interiørspesialist. Hun jobber også for noen av Norges ledende interiørmagasiner og ulike reklamebyråer. Du kan se mer på nyanser.no og bli inspirert på @nyanserno

 

 

Førjul er når hele familien er samlet til juleverksted, samvær og hygge. Og det er kanskje her det kommer frem nye tanker og ideer som tilfører akkurat denne julen små forandringer. I år er det de dempede dype fargenyansene, som mørk blå, burgunder og sort, vi ser mye av. Gjerne med innslag av gyllende metaller, som gir varme og oser luksus. Liker du ikke de mørke fargene, kan du velge de naturnære kulørene som gir en behagelig harmoni.

 

Tips!
Gi gaver som varer, eller som smaker og kan nytes. Gjerne personlige gaver som er laget for hånd, og med mye kjærlighet.

Julepynten i år skal være personlig, med mye varme teksturer og godt håndverk, som gir en lun atmosfære. Bruk gjerne ting tatt inn fra naturen, som kvister og barlind, satt vakkert sammen med svibler, amaryllis og kristtorn. Nesten poetisk.

3 STILER TIL JUL

GYLDNE METALLER

i kombinasjon med dype, dempende fargenyanser

GRÅSKALA

med skandinaviske detaljer og rene linjer

SOBERT & NATURNÆRT

med fokus på godt håndverk, tradisjon og taktile overflater

 

 

Uansett stil, så har Ski Storsenter noe for enhver smak, så du kan skape en jul som er personlig, sanselig, hjemmelaget og fylt med tradisjoner og varme.

 

Ha en fin førjulstid!

Hege Barnholt

 

 1. NEW NORDIC ANTISEPTISK SKJÆREBRETT JERNIA 799,- / TEKANNE TRAKTØREN 599,- 2. PORSELENS KARAFFEL BOLIA 299,- 3. SALT & PEPPER KVERNER KAHLER KITCH'N PR. STK. KR 399 4. RECOLTE EXCLUSIVE OLIVENOLJE 429,- / BALSAMICO DE MODENA OLIVENLUNDEN 289,- 5. ALPAKKA GARN PR. NØSTE NØSTE MITT 47,- / BAMBUS STRIKKEPINNER NØSTE MITT 100,- 6. AALTO GLASSVASE TRAKTØREN 1399,- 7. PAPIRSTJERNE KREMMERHUSET 599,- 8. MEBLA SPISESTOL BOLIA 5799,- 9. MANE PLEDD BOLIA 1199,- 10. MERGE PUTER I GEITESKINN BOLIA 1799 11. BORDLAMPE MUUTO MANI STUDIO 1495,- 12. LYSESTAKE BOLIA 429,-

 

Produksjon: Amfi Kreativ AS. Dette er en nettilpasset artikkel fra Ski Storsenters julemagasin 2017. Klikk her for å se artikkelen i magasinet, eller klikk her for å lese hele magasinet. De omtalte virksomhetene i julemagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

 

Sist endret - 15 desember 2017