Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Nå vil vi ha farger i interiøret

Hvitt, beige og grått i interiøret er på vei ut. Nå er det farger som gjelder, gjerne de varme nyansene som rødt, gult og brunt. På Ski Storsenter er interiørbutikkene med på notene. - Vi blir modigere og modigere med fargene i interiøret for hver sesong som går, sier fargeekspert Dagny Thurmann-Moe. - De siste årene har de kjølige nyansene som blått, grønt og blågrønt vært populære, men nå begynner de varmere fargene som brunt, støvete nyanser av rødt og rosa å markere seg, sier hun.

 Hos Bolia, Kremmerhuset og Søstrene Grene på Ski Storsenter finner du både møbler og interiørdetaljer i fine farger. På bildet: Mr. Big sofa (Bolia), Vito sidebord og stuebord (Bolia), rød pute og rosa/gul pute (Søstrene Grene), rutete pute (Bolia), gul vase (Kremmerhuset), lilla blomsterpotte (Bolia), fargerike ting i vegghylle (Søstrene Grene), hvit vase (Kremmerhuset).

 

Interiørfokus på Ski Style Week

Dagny Thurmann-Moe jobbet tidligere som kreativ leder hos Fargerike, men driver nå sitt eget fargestudio hvor hun jobber med fargedesign og fargeforecasting. I anledning Ski Style Week skal hun holde foredrag på senteret den 18. mars, der hun blant annet skal presentere og signerer den nye boken sin “Farger til folket” som selges hos Norli.

Boken handler om hvordan vi bruker farger innenfor interiør, arkitektur, offentlige rom, mote og bilparken vår, og hvorfor og hvordan vi kan bruke mer farge

Pssst! Du kan møte Dagny under Ski Style Week på Stjernetorget 18. mars fra 13-15.

 

Hos Bolia kan butikkmedarbeider Espen fortelle at spesielt gult, bordeaux og lilla er populære farger hos dem akkurat nå. Spennende materialer som velour og marmor i nye farger, for eksempel rødbrunt, er med på å understreke den mer modige interiørretningen vi går i.

 

Bilde til venstre: Skap din personlige stil hjemme med farger, og en blanding av gamle og nye ting. På bildet: Hvit vase og kunstig blomst (Kremmerhuset), rund glassvase (Bolia), fasettvase (Søstrene Grene). Bilde til høyre: Dagny Thurmann-Moe er fargeekspert og skal holde foredrag på Ski Storsenter under Style Week i mars.

 

Varmere vår

Hos Søstrene Grene er den nye vårkolleksjonen inspirert av lysets by Paris. Her møter parisisk dekadanse den skandinaviske minimalismen og verdt å nevne er møbler med velourstoff i forskjellige farger, putetrekk i varme farger, og keramikk og porselen i brente nyanser. Hos Kremmerhuset er det mye gult og retroinspirert blant nyhetene. Butikkmedarbeider Linda bedyrer at den svart-hvite bølgen som har vært over oss er på vei bort. Nå er alt lov, sier hun.

 

Gult er en trendfarge denne våren, gjerne i denne okergule varianten som på puten fra Bolia. Rosa pute fra Søstrene Grene, pute med mønster fra Bolia.

 

- Hva er dine beste tips for å skape koselig hjem, Dagny?

 

- Det er selvfølgelig farge. Varme og lune farger er det mest effektive verktøyet for å skape et hyggelig hjem. Et annet knep, er å blande nytt og gammelt. Er alt nytt, vil man lett få et katalogpreg, og møbler og detaljer fra andre stilepoker bidrar til en personlig og varm atmosfære, sier fargeeksperten.

 

 Bilde til venstre: Ikke vær redd for å blande farger og former i interiøret. Vegghyllen er fra Bolia, de runde glassvasene og vasen med bregner er også fra Bolia, resten av tingene er fra Søstrene Grene. Bilde til høyre: Tør du ikke å ta den helt ut med farger på vegger eller møbler kan et par fargerike puter i sofaen gjøre mye. Alt på bildet er fra Bolia.

Sist endret - 07 september 2017