Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

malin med puter og fjær

Fløyelsfavoritter

Fløyel er i trendbildet som aldri før, innen både interiør og mote. Det vakre materialet popper opp overalt; fløyelsputer, møbler, hårbøyler, klær, skrin, notatbøker – man blir rett og slett helt fløyelsforelska av alle de fine produktene! Med vårt fløyelsmyke blikk tok vi en tur på Ski Storsenter – og gjett om vi fant mye fint... 

 

 

- BO MYKT -

Bolia fant Malin frem de mykeste fløyelsputene du kan tenke deg, i helt nydelige dype høstfarger. Okergul, olivengrønn og burgunderrød er lune farger som gjør stuen høstklar på 1-2-3, mens de som liker kjøligere fargetoner finner de vakreste puter i blå- og grønnfarger i de stappfulle putehyllene, som rekker fra gulv til tak.

 

Her finner du også lekre puffer, sofaer, lenestoler og spisestoler; det er fløyelsbonanza på Bolia denne høsten! 

 

 

 

 

- HANNES FLØYELSFAVORITT -

b.young møtte vi Hanne, som hadde på seg den råeste fløyelsbikerjakken vi har sett. Med sin dypgrønne farge og gulldetaljer – nydelig matchet med en kul hårbøyle i samme farge – ser Hanne helt smashing ut!

 

– Denne jakken er utrolig anvendelig. Den kan brukes til jeans og hverdag, eller over den lille sorte til fest. Dette er min fløyelsfavoritt, smiler Hanne lurt.

 

 

- RIMELIG MYKT -

Kid og Søstrene Grene er det også plenty av fløyelsprodukter til rimelige priser.

 

 

En midnattsblå polstret benk fra Kid, har selskap av herlige puffer i rosa, oker og ulike blåtoner – vi vil ha alle!

 

Søstrene Grene har superpopulære og rimelige puffer, og praktiske klappstoler med fløyelstrekk – hverdag og glamour i ett!

 

Tunge gardiner i fine farger luner når det blir kjøligere utover høsten, og matchende puter i haugevis ligger i butikken og frister puteelskere.

 

  • blå-stol-gul-pute.jpg
  • frynsepute-rust.jpg
  • gul-pute-detalj.jpg

Kremmerhuset fant vi en lekker blå fløyelsstol, og utvalget av fløyelsputer er helt enormt. Alt fra ensfargede, ulike blomstermønster og puter med flotte applikasjoner, her er det bare å mikse og matche!

 

Tips! Liker du Art Deco-stilen, finnes det både puter, møbler, speil og bilder som er inspirert av denne stilen.

 

 

- PUTEMANI -

Lina på Mani har ingen problemer med å finne frem noe i fløyel når vi spør.

 

– Fløyel er superpoppis, ingen tvil! slår Lina fast og fortsetter: – Her har vi runde, avlange, firkantete, store og små puter i all slags farger – velkommen til putehimmelen vår!

 

 

 

Sist endret - 28 august 2018