Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Gavene brudeparet ønsker seg

Bilde Christiania Glasmagasin

Bilde til venstre: Mange brudepar ønsker seg bestikk. Hos Christiania Glasmagasin er utvalget bredt. Her er skjeer fra Royal Copenhagen. Bilde til høyre: En ny vase til sommerbuketten er aldri å forakte. Vasen med "papirmønster" er fra Porsgrund Porselænsfabrik kan kjøpes hos Christiania Glasmagasin.

Veldig mange brudepar ønsker seg glass og servise på den store dagen, men har du lyst til å gi bort noe annet finnes det mange flotte gaver som passer både brud og brudgom. Vi tok en tur innom Kitch’n og Christiania Glasmagasin på Ski Storsenter for en titt.

Hos både Kitch’n og Christiania Glasmagasin meldes det om at det brudepar helst ønsker seg er servise, glass og bestikk. Hos Kitch’n trekkes også grytene fra Le Creuset fram som populære hos brudepar. Har du lyst på noen alternative tips til gaver har vi knipset noen bilder til deg her. Husk at de beste gavene er noe både bruden og brudgommen har brukt for - gjerne sammen!

 

Hos Kitch’n hjelper de deg gjerne med gavekjøp. Grytene fra Le Creuset er populære gaveønsker, men hos Kitch’n finner du også rimeligere alternativer som blant annet støpejernsgryte fra Modern House.

 

En perfekt gave til kaffeelskerne! Grønn termokanne fra Stelton, presskanne og melkeskummer fra Bodum, krus med bondemønster fra Porsgrund, Sense fløtemugge og Munch espressokopp. Alt fra Christiania Glasmagasin.

 

 

Vann er viktig, hva med en gave med vanntema? Vannkjele/tekjele, vannkaraffel fra Rosendahl, vannflaske, vasen Ingrid, Finn selters-glass og isbjørn i glass, alt fra Hadeland Glassverk, kan kjøpes hos Christiania Glasmagasin.

 

 

Bilde til venstre: Krystall er trendy og hos Kitch’n finner du alt fra serveringsboller, glass, karafler og skåler med mønsteret. Bilde til høyre: Koppene fra Modern House er nyheter hos Kitch’n nå. Koppene har en spennende form og nye friske farger.

 

De fine produktene fra designeren Bjørn Wiinblad er fine gaver. Her er et utvalg fra nyhetene han kommer med nå: Mugge, fat, lyslykter og vaser med ansikt.

Sist endret - 07 september 2017