Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

jente som holder to krukker

In å være ute

Vi vet jo at norsk sommer kan by på variert vær, og vi nordmenn er veldig glade i å lage hyggelige uterom til både soling, grilling og hyggelige sommerfester. Med tidenes mest fantastiske, varme og solrike mai måned bak oss, er det bare å glede seg til resten av sommeren!

Har du terrassevarmere og pledd til kjølige kvelder, og solstoler og parasoller til varme dager – ja, da er det bare å kose seg med å pynte opp med planter, puter, lykter og fine møbler.

 

 

Mani fant vi den kule utemøbelserien Palisade, og det fine, runde bordet DLM fra Hay. Hvite, høye lysestaker fra Röshult fungerer like godt ute som inne, og skaper fin stemning når de tennes om kvelden.

 

Dekorative blomsterkrukker og vegglykten Nest fra Northern, som kommer i flere fine farger, er høyt oppe på ønskelista!

 

Puter, pledd og glass fra Muuto, sammen med Swell bottles, holder drikken kald eller varm.

 

TIPS!
Ekstra stor dørmatte fra Heymat kommer i mange fine design, og er super å legge mellom ute- og inneområdet for å hindre smuss.

 

 

Kremmerhuset fant vi blant myye annet (sukk!), både klassisk maritim stil og tropisk trend med botaniske print. Gult retroinspirert servise i bambus og fine plastglass med stett er praktisk og lettvint! Digg iste finnes i flere sommerfriske smaker, og vinkjøler i plast er et must til varme kvelder!

 

  • Karusell-1_1.jpg
  • Karusell-1_2.jpg
  • Karusell-2_1.jpg
  • Karusell-2_2.jpg

 

 

Kid Interiør fant vi herlige hengekøyer, og superfine lysslynger i sort eller kremhvitt - som finnes både med batteri og til stikkontakt.

 

En helt fantastisk sort chandelier av trekuler gjør seg kjempegodt over spisebordet som et visuelt blikkfang. Drømme, drømme...!

 

 

Ski Storsenter har det meste du trenger for å gjøre utelivet helt nydelig denne sommeren, og vi håper alle "flytter ut" og får en fantastisk sommer!

Sist endret - 31 mai 2018