Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Mani med det lille ekstra

mani-malin

Butikksjef og eier Malin Anker-Larsen er godt fornøyd med responsen den nye butikken hennes har fått.

Et av de nyeste tilskuddene hos Ski Storsenter er interiør- og klesbutikken MANI Studio – en butikk som kundene har ventet på.

MANI har fått fin beliggenhet mellom gammel og ny del på Ski Storsenter.

 

I butikklokalet mellom ny og gammel del i 2. etasje på Ski Storsenter har det skjedd ting i det siste. På kort tid har MANI Studio etablert seg i nyoppusset butikk med merkevarer som mange har savnet på senteret.

 

– Det har vært en fantastisk mottakelse her, sier butikksjef og eier av MANI, Malin Anker-Larsen.

 

Stadig vekk kommer kundene med positive tilbakemeldinger om den nye butikken. – Dette trengte senteret, er det mange som sier. Og merkevaremiksen ser ut til å falle i smak, sier Malin.

 

Malins lidenskap for interiør synes godt i butikken hennes.

 

Skandinavisk interiør

I tillegg til et bredt utvalg av klær, tilbehør og sko, fører MANI mye skandinavisk, og spesielt dansk, interiørdesign. HAY, Vipp, byLassen, &tradition, Ferm Living, Muuto, GUBI, Vitra, Tom Dixon, Missoni, Menu og Jonathan Adler er bare noen av de kjente merkene som finnes i butikken. Malin er nøye på hva hun velger ut fra de forskjellige merkevarene.

 

 

 

 

– I butikkene vises kun en liten del av utvalget til våre leverandører, men vi bestiller det du måtte ønske fra de forskjellige merkevarene. Du kan bestille spisebord, stoler, baderomsinnredninger og mye annet, sier Malin.

 

Ellers bugner det i butikken av plukkvarer som puter, pledd, lysestaker, vaser, baderomsprodukter, blomsterpotter, lamper og mye mer.

 

Lekre duftlys fra Tom Dixon.

 

I butikken ser du bare et lite utvalg av møblene som MANI tilbyr. Spør de ansatte om å få se i katalogene, så kan du bestille det du vil!

 

 

Føl deg som hjemme

Den nye butikken på Ski Storsenter er innredet med delikate farger og lekre utstillinger. Malin og de ansatte i butikken er opptatt av at alle som kommer inn skal føle seg som en velkommen gjest, og kunden skal alltid være i fokus.

 

– Jeg ønsker å lage en god stemning her og vil at folk skal føle seg som hjemme, sier Malin.

 

Butikken er ikke helt ferdig ennå, blant annet skal det flere klesstativer opp i den innerste delen, samt flere lyskilder. – Vi er klar over at den innerste delen har vært litt mørk, men det skal bli bedre snart, lover butikksjefen.

 

Et stort utvalg av klær fra kjente merkevarer finner du innerst i lokalet hos MANI.

 

Positive tilbakemeldinger er veldig hyggelig, synes Malin.

 

To kunder som er på vei forbi der vi sitter og snakker i sofaen midt i butikken, kommer bort til Malin og bare må avbryte.

– Vi må bare få si at dere har fått en utrolig fin butikk her! Dere inspirerer! sier damene før de går videre.

 

Handle i nettbutikken

MANI-eventyret startet for 3,5 år siden da Malin og en venninne startet sin første butikk i Moss. Med utvidelsen på Ski Storsenter, og nettbutikk i tillegg, er ikke dagene akkurat stille for Malin og gjengen hennes.

 

– Nettbutikken er noe jeg og en av de ansatte driver ved siden av. På www.manistudio.no kan du handle produkter innenfor alle merkevarene vi fører og vi sender til hele Norge, sier Malin.

 

Hos MANI på Ski Storsenter møter du Malin, Anette, Lina og Belina, som vil hjelpe deg å finne det du trenger.

 

Sist endret - 07 september 2017