Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

ryddig system

Satt i system

Rydding og detox av både hjem og kropp er i vinden som aldri før, og både bøker og TV-programmer inspirerer til et bedre liv med gode systemer og rutiner. Mange har nok fått ryddebøker til jul, og starter året med en aldri så liten opprensing - godt for både kropp og sjel.

 

Notatbøker er fine å ha til å skrive to do-lister og ulike mål. Vi fant noen i helt nydelige farger på Mani - rett og slett noen fargerike vitaminpiller som er fine å ha liggende fremme.

 

Friske, grønne planter renser luften, og bringer elementer av naturen inn i hjemmet. For mange er det utenkelig å ikke omgi seg med grønt - det er rett og slett grønn terapi!

 

 

En kul blomsterkasse og planter fra Mester Grønn, sammen med digge, fargerike puter fra Mani, gir en vårlig og fresh følelse i et ryddig og rent hus.

 

Hay har laget noen fantastiske og skulpturelle post-it-lapper i herlige farger og mønstre, som er forfriskende innslag og påminnelser om at "er det skrevet ned, blir det husket". Du finner dem på Mani.

 

 

ARK fant vi en nydelig notatbok, The Time Garden. I denne boken finner du mange vakre bilder å kose deg med, samt sider du kan fargelegge. Påfyll av ro i hverdagen er like viktig for balansen som det å få ting gjort og å være effektiv. 

 

  • SAM_2262.jpg
  • SAM_2265.jpg

Ingenting er så deilig som et nyvasket hus og tid til å kose seg hjemme. På Mani fant vi de populære duftene fra Mad et Len. Disse er både fine å se på, og lukter helt, helt fantastisk. Krukkene med lokk er håndlaget av en smed, og fylt med rav eller lavasteiner infusert med olje.  Duften Spirituelle lukter himmelsk av frisk mynte, og resten av duftene må bare oppleves. La deg bli forført!

 

 

Kroppen trenger også sitt, og på ARK fant vi en inspirerende bok med spennende smoothieoppskrifter. En god rutine i hverdagen er å lage flere ulike smoothier, og helle disse i praktiske flasker som du legger i kjøleskapet. To Go-flaskene er blant de kuleste nyhetene på Mani, og kommer i herlige farger. I tillegg er størrelsen fin til å ha i veska eller treningsbagen.

 

  • Slideshow-smoothie-3.jpg
  • Slideshow-smoothie-1.jpg
  • Slideshow-smoothie-2.jpg

På badet er det også fint å få satt ting i system. Mange har travle morgener der det skal skje mye på kort tid, og da gir det en god følelse å ha noen nye håndklær i friske farger, og vakre bokser med plass til bomullspads, q-tips og annet småtteri. 

 

 

Dersom du er så heldig å ha dagslys på badet, er mulighetene for grønne innslag mange. Hør gjerne med Mester Grønn om hvilke planter som klarer seg uten dagslys. Vi garanterer bedre trivsel på badet!

 

Alle de fine håndklærne er fra Missoni, og glassbokser, såper og tannbørster finner du hos Mani. Den tøffe Toolbox fra Vitra i ulike farger finner du også der - kanskje en til hver i familien er en god idé?

 

  • Karusell-produkt-2.jpg
  • Karusell-produkt-1.jpg
  • Karusell-produkt-3.jpg

I gangen er det også behov for at ting har sin faste plass. De lekre knaggene "Dots" fra Muuto/Mani finnes i mange ulike farger og størrelser.

Tips! Disse knaggene er supre til å lage en lekker, oversiktlig og dekorativ vegg med smykker, skjerf og vesker! 

 

Få tak i en fin nettingkurv som du kan samle lue og votter i. Denne kan henges på veggen ved behov med en krok, eller stå der det passer. Du får den hos Mani.

 

 

Vi håper du finner det systemet som passer deg, og at du ble inspirert til å friske opp hjemmet ditt. Det viktigste er å få overskudd til de tingene du liker!

 

PS! Marie Kondo sine helt magiske ryddebøker finner du på ARK, sammen med masse andre inspirerende og ulike bøker om livsstil.

 

Lykke til!

 

 

 

Sist endret - 11 januar 2018