Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

sunniva hos mester grønn på ski storsenter

Tropiske skjønnheter

I et interiør er orkideer virkelig en miljøskaper - et friskt, feminint innslag som gir en ro og god stemning rundt seg.

Evolution, Mirror, Twinkle Chocolate - kjær blomst har mange navn. Det er ikke rart at denne utrolig nydelige blomsten er manges favoritt: Vakker og lettstelt , og den finnes i mange nydelige fargekombinasjoner, spennende mønstre og fasonger.

 

Butikksjef Sunniva på Mester Grønn sin favoritt er Cranberry Cha Cha, som har fargevalører i dyp rødlilla med fløyelsaktige blomster.

 

 

– Når du skal kjøpe en orkide bør du se etter friske, saftige blader og røtter, godt med knopper og endel utsprungne blomster, tipser Sunniva.

 

Hjemme trives orkideer med mye lys, men helst ikke i direkte sollys. Flytt orkideen til et lunt sted når du lufter om vinteren. Den tropiske skjønnheten er ikke så glad i trekk.

 

  • Phalaenopsis_spring.jpg
  • Phalaenopsis_Vrenna.jpg

For å gi orkideen et langt og godt liv, er det viktig med riktig lys, temperatur, næring og jord. På Mester Grønn får du den optimale blomsterjorden til orkideer. Hvis du potter om i ny og ne, vil planten din vise sin takknemmelighet med sunne blader og røtter og strålende vakre blomster.

 

 

Gjødsling er en enkel sak: Stikk en gjødselpinne i jorda hver 3. måned, så trenger du ikke tenke noe mer på det.

 

 

Du kan også tilføre flytende orkidenæring for ekstra lang og kraftig blomstring, og det sies jo at de plantene som trives aller best er de man småprater med når man steller dem!

 

 

Hva med å gi orkideen en liten regnskogsdusj med denne kule spruteflasken?

 

 

De fleste av oss elsker både å få og å gi bort blomster. Mester Grønn har flotte gavepakker med for eksempel en hvit, sart orkide som er bundet opp i krans – flott og dekorativ å ha på et bord eller i en vinduskarm.

 

– Vi kommer gjerne med råd og tips til kundene våre, sier Sunniva. Mange av oss som jobber her har fagbrev i blomsterbinding og kan generelt mye om blomster. For ja, vi rett og slett ELSKER blomster, ler Sunniva, hva ville verden vært uten?

 

Velkommen til en blomstrende, liten verden på Ski Storsenter!

 

Sist endret - 28 februar 2018