Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Unike interiørvarer hos Christiania Belysning

Bilde Christiania Belysning

Christiania Belysning, mest kjent for et rikt utvalg av lamper i alle kategorier, utvider nå sortimentet med unike interiørvarer som putetrekk, vaser, lykter og bord.

Lune omgivelser

Ekspertenes spådommer på interiørfronten for året som kommer er at vi nordmenn vil gjøre det enda lunere og koseligere rundt oss. Vi vil bruke mer og varmere farger, flere tekstiler og lage et personlig hjem. Og det er ikke hva som helst av pynt og interiør vi vil ha i boligen vår. Det skal gjerne være noe unikt og vi har ikke lenger lyst til å herme etter alle andre. Naturen, viktig for så mange her i Norge, har også stor innvirkning på både farger og materialer.

 

Varmere farger og naturmaterialer

Nettopp dette har Christiania Belysning hatt i tankene når de denne våren tar inn unike interiørvarer fra svenske Artwood og nederlandske Light&Living. Putetrekk i grovvevde, litt røffere stoffer, interiørvarer i betong, glass og treverk og lamper i naturmaterialer er bare noe av det du kan bli fristet av. Er du ute etter noe i litt sprekere farger er interiørvarene fra Festival et godt alternativ. Puter og putetrekk med farger som liver opp, samt lyslykter og vaser i farget glass er fine fristelser mot sommeren.

 

Dekorative lamper

På lampefronten kommer det også flere lamper i varmere farger. Etter en lang periode med mye krom og børstet stål, er det lamper i både varmere metallfarger og naturmaterialer som treverk og betong som gjelder. Finishen er gjerne litt røffere, en stil som passer like godt på fjellhytta som den gjør hjemme. Lamper skal også være noe mer enn bare lyskilder. De skal skinne som egne dekorative interiørobjekter i hjemmene våre og design blir derfor mer og mer viktig. Gulvlamper og bordlamper med lampeskjerm er supertrendy akkurat nå, og disse lampene er med på å understreke den lune stemningen i rommet samtidig som de pynter opp.

 

Besøk gjerne Christiania Belysning i 1. etasje på Ski Storsenter for å se alle de spennende nyhetene. Ta gjerne med deg en skisse eller bilder av rommet du skal ha lys til når du besøker butikken, så får du god hjelp med å velge riktig belysning.

Sist endret - 07 september 2017