Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kaja-marie i rød kjole

5 kjoler til julebordet

Festsesongen er her og de fleste av oss har flere julebord, middager og ulike festligheter i kalenderen de kommende ukene, for ikke å si månedene. Kaja-Marie har tatt en tur på senteret og funnet sine 5 favorittkjoler akkurat nå. 

– Det er så mange fine kjoler i butikkene nå, og den lille sorte er jo alltid en sikker vinner. Men, siden jeg er veldig glad i farger vil jeg nå dele mine mer fargerike favorittkjoler med dere. Alle de fem kjolene er like fine til boots, som til mer pyntede sko. Ta gjerne på en sort strømpebukse under dersom du føler for det, ellers er selvbruning alltid en god løsning for vinterbleke legger.

 

LES OGSÅ: Høstens skjønnhetstrender og must-haves

Budsjettvennlig

Det finnes veldig mange fine og budsjettvennlige alternativer i butikkene nå. For å nevne bare noen har Lindex, H&M, Gina Tricot, Cubus og KappAhl butikkene fulle av fine festantrekk, og alt til svært hyggelige priser.

 

lindex

Glitterkjole 399,-

 

kappahl

Rustfarget kjole 399,-

 

 

Litt dyrere

Om du ønsker å legge litt mer penger i julens kjole så finnes det mange fine i prisklassen 2000-3000, men også under og over. Invester i en du vet du kan bruke flere ganger denne julen, og kanskje også til neste jul, da får man uten tvil igjen pengene man bruker.

 

 

skonnord

Kjole fra Birgitte Herskind 2700,-

 

Day birger et mikkelsen

Rød kjole 2100,-

 

match

Kjole fra Marie Philippe 1999,-

Sist endret - 12 november 2019