Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Hovedbilde back to work - 5 dager, 5 antrekk

Back to work - 5 dager, 5 antrekk

Det er tilbake til hverdagen for de aller fleste, og det betyr tilbake til jobb. Derfor har vi bedt Kaja-Marie finne 5 fine antrekk til jobb, ett for hver dag i uken. Kanskje du finner noen nye favoritter?

 

Tips: Book en time hos vår Personal Shopper Siv, hun kan hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket til jobb!

 

 

MANDAG

Start uken med et basic antrekk. En dressbukse med høyt liv og litt sleng, og en hvit basic t-skjorte. Sleng en skinnjakke eller blazer over og du er klar for uken!

 

T-skjorte og bukse fra Skonnord.

 

TIRSDAG

Fortsett uken med litt farger! Tirsdager er litt kjedelig dager, hverken en ny start eller nærmere helg, men gjør det til en fin dag med fargerike plagg. For eksempel denne rutete buksen med en fargeglad strikk til.

 

Antrekk fra Skonnord.

 

ONSDAG

Lillelørdag! Sleng på kjolen med et par flate sko og en skinnjakke over. Med dette antrekket kan du gå rett videre på en middag eller after work.

 

Kjole fra Skonnord.

 

LES OGSÅ:  Få hjelp til klesstilen og shopping av klær på Ski Storsenter.

 

TORSDAG

Snart helg og et nytt svart og hvitt antrekk. Denne gangen med en deilig strikk og en super komfortabel og litt kortere bukse. Om du vil pynte opp antrekket litt kan du enkelt slenge et par høye hæler til.

 

Antrekk fra Skonnord.

 

FREDAG

Siste dagen i uken, og da er det lov å kle seg komfortabelt og litt kosete. Så denne strikkede kjolen med en cardigan over er helt perfekt! Om du har med deg et par hæler i vesken, så kan du ha på deg kjolen videre på middag etter jobb.

 

Antrekk fra Skonnord.

 

 

Sist endret - 02 august 2019