Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

dame med klær fra companys

Bilde: Julie, butikksjef Companys Ski Storsenter.

Bli med inn på Companys

Companys er et ledende multi-brand konsept som fører noen av skandinavias beste merkevarer, som for eksempel InWear, Second Female, Gestuz, Designers Remix og mange fler. Vi har tatt en prat med butikksjef Julie om hennes favoritter akkurat nå og hennes tanker om høstens trender.

Gi oss en liten innføring i Companys, hvilke merker fører dere og hvordan type butikk er dere?

Companys er et multi-brand konsept med en unik merke miks fra Skandinavia. Vi har butikker og på Trondheim Torg, Strømmen, Byporten og Galleriet i Bergen.

 

Merkene vi fører er; Inwear, Part Two, Soaked in Luxury, Gestuz, Karen by Simonsen, Designers Remix, Samsøe Samsøe, Second Female, Moss Copenhagen, BRGN by Lunde and Gaundal , Perseverance, Jofama, Hollies, Lee, Markberg, Pourchet Paris, Pavement, Flattered, Pernille Corydon, Edblad, Cecilie Melli, Zarkoperfume, MP og Kaibosh.

 

 

Hvilket merke av de dere har i butikk er din absolutte favoritt?

Mine favoritter må være Gestuz og Inwear.

 

Og hvilket plagg er din favoritt nå?

Mitt favorittplagg nå er en sort kjole fra Gestuz med hvite hjerter som en smal, men rett i fasongen og som jeg både kan bruke til pent og hverdags. Med hæler, sneakers eller sandaler.

 

Hva annet står på ønskelisten din?

Mitt neste kjøp blir zhen pant fra InWear i navy. Den perfekte vide cropped buksen som virkelig passer til alle anledninger.

 

 

Hvilke trender ser du at kommer til å bli store denne høsten?

Bootcut i både jeans og finere kvaliteter, skjorter, cargobukser, herlige strikkeplagg og kjoler med enkle detaljer.

 

Hvilke farger tror du blir de mest populære denne høsten?

Jeg tror høstens farger blir beige/kamel, print, brente farger, røde og rosa toner.

 

Ditt beste stylingtips

En pen skjorte eller t-shirt slår aldri feil. Og ikke glem at en kjole kan brukes med strømper, bukser og shorts, så vel som med bare legger.

 

 

Hvilken butikk på Ski Storsenter (utenom Companys) er du mest innom?

Det må være Eurosko.

 

Sist men ikke minst, hva er dine ferieplaner i sommer?

Jeg reiser til Thailand i morgen faktisk og da skal jeg ta med meg masse av det fine vi har her i butikken. Som den kjolen jeg har på meg på bildet.

Sist endret - 23 juli 2019