Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

butikksjef anniken med holzweiler-skjerf

Butikksjefen på Skonnord sine høsttanker!

Skonnord, er en frittstående og familieeid butikk, som har vært på Ski helt siden butikken ble etablert i 1933. Den gangen solgte de bare herreklær og sko. Mye har skjedd siden den gang. Vi har tatt en prat med Anniken Skonnord, butikksjef og eier, for å høre litt om hennes tanker for høsten.

Hva med å starte med å gi oss en liten innføring i Skonnord - hva slags butikk er dere, og hvilke merker fører dere?

Skonnord er som sagt en frittstående, familieeid butikk, som har vært på Ski siden min farfar startet opp 1. november 1933. Den gangen solgte vi bare herreklær og sko. Så overtok min far, Tord, butikken fra 1975, og drev den frem til jeg overtok som daglig leder på 75-årsjubileet i 2008. Min mann Ole Henrik (butikksjef i herreavdelingen) og jeg har begge jobbet i butikken siden åpningen på Ski Storsenter, og har vært med på denne fantastiske reisen - fra Skonnord Match til dagens Skonnord.

 

Vi ønsker å være en markedsledende, høyprofilert butikk med et utvalg hvor både foreldre og moteinteressert ungdom skal kunne finne klær, sko og tilbehør, alt fra kjente norske og internasjonale merker.

 

Sammen med våre dyktige medarbeidere gjør vi innkjøp med tanke på Ski-kunden som ønsker veiledning og hjelp til å bli den beste utgaven av seg selv. Hos oss skal du møte ansatte som bryr seg om deg og de varene du kjøper.

 

Vi velger blant de beste leverandørene i bransjen. Denne sesongen har vi gleden av å fylle butikken med flotte varer til gutta, fra blant andre Hugo Boss, Johan Lindeberg, NN07, Gant, Holzweiler, Tom Wood Cavalier og Cole Haan m.fl. I dameavdelingen vil du kunne velge varer fra blant annet By Malene Birger, Ganni, Holzweiler,Gant, ByTimo, Pia Tjelta, Arnie Says, By Malina, 5units, Tom Wood m.fl.

 

 

Hvilket av merkene er din absolutte favoritt denne sesongen?

Min favoritt - denne sesongen - er nok det nye merket Essentiel Antwerp.

 

Er det noen spesielle plagg du liker godt denne høsten?

Cargo-buksen er et must!

 

Hva annet står på ønskelisten din?

Jeg ønsker meg en Lempelius-jakke for vinterens kalde dager, og en Holzweiler-sweat til å slappe av med i sofaen en sen kveldstime etter endt arbeidsuke.

 

Hvilke trender ser du at kommer til å bli store denne høsten?

Høstens store trender hos oss er kordfløyel, ruter, dyreprint til jentene og tracksuits til gutta.

 

 

Hvilke farger tror du blir de mest populære denne høsten?

Denne høsten ser det ut til at høstfargene skal få fullt spillerom. Jeg har stor tro på oliven, rust og ulike bruntoner.

 

Hva er ditt beste stylingtips?

Mitt beste stylingtips i høst er å fylle ut antrekket med det rette tilbehøret, sneakers i tøffe farger, deilige skjerf fra Holzweiler og en tøff skinnveske fra Tory Burch.

 

 

Hvilken butikk på Ski Storsenter (utenom Skonnord) er du mest innom?

Når jeg ikke er på Skonnord, er jeg ofte innom Olivenlunden, hvor Gunhild alltid kan friste med deilige oljer og eddik som er med på å løfte familiemiddagen hjemme hos oss.

 

Sist, men ikke minst - hva er dine planer denne høsten?

Denne høsten begynner med vennetur til Hemsedal, før Suzanne og jeg skal på innkjøp til Milano. Resten av høsten skal tilbringes på verdens beste arbeidsplass, hvis ingen overrasker meg...

Sist endret - 01 oktober 2019