Meny
 
flatlay med produkter nevnt i artikkelen

CHANGE your life!

Det er deilig å skifte ut boblejakker og ulltøy med fresht badetøy. Forandring fryder!

Mange planlegger et lite avbrekk fra hverdagen til varmere strøk i vinterferien eller påskeferien. Vinterbleke kropper hungrer etter sol og varme, og det er deilig å ha noe å glede seg til, uansett om man får til en ferieuke eller en helg på spa. 

 

Sarah, butikkleder på Change, forteller at de har fått inn masse lekre nyheter - og flere er på vei.

 

- Kvier du deg for å kjøpe badetøy, vil jeg absolutt anbefale at du tar turen hit, forteller Sarah.

 

- Vi har god kunnskap om passform, støtte og komfort. Mange trenger ulike størrelser på bikinitopper og underdeler - ingen er like, alle er unike!

 

 

Det kan være greit å ha med to bikinier når man er på tur. Selv om de tørker fort på kroppen, er det ikke alltid like deilig å sole seg med våt bikini.

 

Denne modellen er i klassisk mørkeblå med fiskeskjellmønster, og har lekre detaljer som gjør at man føler seg velkledd, selv ved bassenget eller stranden.

 

 

- Mange liker også å ha noe å ta på seg på vei til og fra stranden, og vi har lette, delikate strandtunikaer som er fine å ha på i varmen - og man er kledd anstendig nok til å gå i butikken!

 

Den lekre, gullfargede flasken kommer fra Mani, det samme gjør inspirasjonsboken om Afrika, og det kule håndkleet med botanisk vevet mønster.

 

  • Change_karusell_1_3.jpg
  • Change_karusell_1_2.jpg

Det er ikke alltid like moro å ta på bikini når man er vinterblek, men det finnes heldigvis produkter som gir gyldne mirakler på kort tid! St. Tropez har en dusjsåpe som begynner å virke på huden selv etter at du har dusjet den av, og vanlige selvbrunere til å freshe seg opp med. Disse fant vi på Kicks. Der du finner også en rekke andre produkter tilpasset din hudtype, og hva du ønsker å få ut av produktene. 

 

 

Mange beauty-produkter er spesielt tilpasset å kunne ha på seg i solen, og Guerlain er et merke som satser på nettopp dette. En lekker lipgloss beskytter leppene, og er fin til både dag- og kveldsbruk. På Kicks finner du både denne og mange fine solpudder, som også er nydelige til solkysset hud.

 

Husk beskyttelse til ansiktet når solen er som sterkest! Den kule capsen i hvitt nettingstoff og matchende strandbag fant vi på Glitter.

 

 

En solid, liten toalettveske er fin å ha til småtteri på stranden. Denne lekre saken er en del av Glitter sin nye treningskolleksjon - bokstavelig talt kul og delikat!

 

 

Sarah og jentene på Change ønsker alle damer, i alle fasonger, hjertelig velkommen til deres lille verden i øverste etasje på Ski Storsenter!

 

Sist endret - 23 januar 2018