Meny
 
sko med høye hæler på en hylle

De fineste skoene til festsesongen.

Antrekket til årets jule- og nyttårsfester er på plass, men hva med skoene? Hos oss på Ski Storsenter finner du mengder av fine sko til festsesongen, enten du liker sorte klassikere, eller paljetter og farger.

Klassiske pumps

Klassiske pumps er alltid en sikker vinner, enten de har 2 eller 13 cm lange hæler. Farger som svart og nude fungerer til det aller meste, men hva med å mikse det opp litt med et par røde som disse? Røde pumps er så fint, både til den lille sorte og jeansen!

Sapatos 1.295,-

 

Sko med sløyfer

Om du har lyst på en litt søt vri til klassiske pumps, finner du ulike varianter med sløyfer i butikkene denne sesongen. Enten du ønsker en litt diskré sløyfe på hælen eller en større sløyfe over vristen, er begge superfine til den enkle kjolen! 

 

Bianco 999,95

Sapatos 1.495,-

Glitter-boots

Om du ikke er så fan av pumps, og liker deg bedre i boots, så er for eksempel et par boots med glitter artige til festsesongen. De finnes i ulike varianter - med høy og lav hæl, mye og lite glitter, og ulike farger. Du finner garantert en ny favoritt!

 

Bianco 599,95

 

Sko med det lille ekstra

Har du lyst til å skille deg ut litt ekstra på årets julefest, eller skinne litt ekstra på nyttårsaften? Da finnes det varianter som gjør at du synes ekstra godt, i det minste når det kommer til sko. Hva med et par svarte pumps med strass på hælene?

 

Bianco 799,95

Sist endret - 19 desember 2018