Meny
 
anna-sofie solberg

Designspirens høstfavoritter

Ski Storsenter har så mange flotte og flinke ansatte, og nydelige Anna-Sofie Solberg hos skobutikken Sapatos er en av dem. Snart tar hun fatt på tre år med krevende studier på den anerkjente mote-og designskolen ESMOD. Målet hennes er å bli klesdesigner  - med sitt eget merke!  

Vi spurte om Anna-Sofie hadde lyst til å ta en titt på høstmoten i Ski Storsenters mange butikker, og finne noen favorittantrekk som gjenspeiler hennes personlige smak. Hun tok utfordringen på strak arm, og det er ingen tvil om at hun har blikk for design.

 

Companys fant hun en sennepsgul bikerjakke, og et superfint, mønstrete sett med bukse og bluse. For å gi det en eksta punch, falt valget på en knæsj-grønn veske, og hun stylet det med hvite, kule sko fra Sapatos.

 

 

Companys er virkelig en godtebutikk for dem som elsker klær, så Anna-Sofie fant enda flere godbiter hun ville style.

 

En feminin kjole med stjernemønster kombinert med en oversized rutete høstjakke er mønsterkræsj på en kul måte!

 

Det lune skjerfet er godt å pakke seg inn i når det blir kaldere i luften, og fargene er både friske og lune på samme tid.

 

 

Den røde lakkvesken og hvite sneakers gir antrekket et trendy utrykk, og de superkule solbrillene er prikken over i`en.

 

Hårstrikken med en liten perle er blant mange fine accessoirer på Companys, noe som gjør det gøy å komplementere antrekkene.

 

 

Mani henger det også mange kule klær på stativene, og Anna-Sofie plukket ut den kuleste, rutete buksa med deilig strikk til. Så enkelt, men med en vri som viser god smak fra fremtidens klesdesigner! De rustrøde skoene er fra Sapatos, og den hvite sålen frisker opp antrekket sammen med den gule vesken, som også er fra Sapatos

 

  • jeansjakke-tankefull.jpg
  • smilebilde2.jpg
  • smilebilde.jpg

Anna-Sofie fant også en superfin jeansjakke med fine detaljer. Denne kombinerte hun med en kjole i friske farger og sorte sko med glidelås fra Sapatos. Feminint og tøft på samme tid!

 

  • kjole.jpg
  • kjole-og-blomster.jpg

Skonnord er en butikk som har pulsen på hva som er i trendbildet, og Anna-Sofie plukket ut en hvit og trendy kordfløyelsbukse, kombinert med en myk, pudderosa strikkegenser. For at det ikke skulle bli for snilt og søtt, valgte hun å style det med en herlig, semsket, rød veske. Vi DIGGER stilen hennes! Skoene er selvsagt fra Anna-Sofies favorittskobutikk, Sapatos.

 

Et nydelig silketørkle i håret er en fin måte å gi antrekket litt ekstra farge, og det finnes mange måter å bruke det på.

 

 

Vi heier på dyktige jenter med store drømmer, og gleder oss allerede til de kule klærne hun skal designe - kanskje de blir å finne i en av butikkene på Ski Storsenter om noen år?

 

Sist endret - 16 august 2018