Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kaja-marie prøver skinnjakke i prøverom

Det er skinnjakketid!

Nå er høsten offisielt her, i det minste om man ser på kalenderen. Og hva er vel ikke mer perfekt om høsten enn en kul skinnjakke?

Skinnjakker er perfekte å slenge over sommerkjolen for å bruke den litt lenger, eller kanskje over en jeans og t-skjorte eller genser. Skinnjakken fungerer uten tvil til de aller fleste antrekk. Hos oss finner du nå et godt utvalg av skinnjakker i alle prisklasser, og vi har spurt noen av butikkene hvilke som er deres favoritter.

 

Den klassiske sorte

Mani Studio har veldig mye fint, og denne sorte skinnjakken fra Anine Bing er en av favorittene! Den superkule bikerjakkestilen er en klassiker i garderoben. Den koster litt, men en sort skinnjakke vil du for alltid ha i garderoben og kan brukes for resten av livet, så den er et svært godt kjøp. 

 

Skinnjakke fra Anine Bing hos Mani Studio 8600,-

 

Den mer vågale

Er du litt mer vågal, eller har du kanskje allerede den perfekte sorte skinnjakken? Da er en fargesterk skinnjakke noe for deg. Hos Skonnord finner du er kul og gul en fra Aleksander, og Companys har en rød favoritt fra Soaked in Luxury. Begge er kjempefine til et ellers enkelt antrekk som jeans, svart bukse eller en enkel kjole.

Gul skinnjakke fra Aleksander hos Skonnord 3400,-

Rød skinnjakke fra Soaked in Luxury hos Companys 1499,95

 

Budsjettvennlige varianter

Det finnes også så mange budsjettvennlige varianter i butikkene, mange av disse er i «vegansk skinn». Så om du ønsker en litt rimeligere, eller er opptatt av å unngå skinn, finner du nok en favoritt der også.

 

Sort bikerjakke fra H&M 399,- Semsket bikerjakke fra Cubus 599,-

Sist endret - 03 september 2019