Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

boots fra mani

Boots fra Isabel Marant, hos Mani.

Dette shopper du på salget!

Januarsalget er i gang og vi har tatt en titt på senteret for å finne noen av kuppene!

Varme til føttene

Gode tøfler er alltid en god investering på salget! Om du trenger et par nye til å erstatte et gammelt par, eller om du rett og slett ønsker deg det til å bruke hjemme eller på hytta. Disse fra UGG er gode å ha på og gir deg godt med varme.

 

Tøfler fra UGG, hos Skonnord.

 

Vinterjakken

Sikre deg årets og neste års vinterjakke på salget! Du finner for eksempel disse fra Fleischer Couture hos Mani Studio i ulike farger. Det er fortsatt litt vinter igjen! Eller hva med en litt kul denim jakke med fôring? Perfekt når temperaturene blir litt mildere.

 

Jakker fra Fleischer Couture, hos Mani Studio.

 

Jakke fra Levi’s.

 

Til hjemmet

Litt nytt til hjemmet er heller aldri feil å handle på salget, så lenge det er noe du føler at virkelig passer inn hjemme. Disse fine vasene får du hos Kid Interiør på salg nå!

 

 

Vaser fra Kid Interiør.

 

Til tingene dine

En del av høstens og vinterens fine vesker er nå på salg, og hos Skonnord finner du garantert en ny favoritt. Kanskje en du hadde på ønskelisten før jul?

 

Sist endret - 10 januar 2020