Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Svart dress er ut - dette skal mannfolka kle seg i til fest nå

Bilde Skonnord Ski Storsenter - Herremote

Hos Skonnord kan du finne og prøve dress i fred og ro i en privat avdeling bak i lokalet. Utvalget av dresser og tilbehør er rikelig.

Vi nærmer oss mai og snart braker det løs med konfirmasjoner, nasjonaldag, bryllup og andre festligheter. Uansett om du vil pynte deg litt eller mye, hos Skonnord på Ski Storsenter finner du festklær til alle anledninger.

Klær er personlig og alle har forskjellige preferanser og ønsker når det kommer til hva vi vil ha på oss. Selv om det finnes visse tradisjoner for festklær, er utvalget og ikke minst trendene i stadig forandring.
- Blått, og spesielt marineblått, er større på dressfronten nå enn svart, forteller Betina som jobber hos Skonnord.
Butikken ligger på 2. plan i den nye delen av Ski Storsenter og tilbyr det meste innenfor dame- og herreklær. Siden starten i 1933 har familiebedriften fra Ski kledd på menn i alle aldre, og utvalget av dresser, skjorter og tilbehør er stort.

 

 

Casual pyntet

Til 17. mai varierer herreantrekkene i alt fra stivpyntede dresser til olabukse og kortermet skjorte eller t-skjorte. Betina har en anbefaling til dem som ønsker seg et pyntet, men samtidig casual antrekk. - Velger du en linskjorte sammen med en rutete blazer er du fortsatt pyntet, men uten at det blir for stivt, sier hun. Pynt det opp med et slips og lommetørkle, eller dropp begge deler om det føles best for deg. Til denne blazeren kan du velge en marineblå dressbukse, eller en lysere chinos. Antrekket kan passe til både 17. mai og et sommerbryllup.

 

 Hos Skonnord får du hjelp til å finne festantrekket som passer akkurat deg. Betina viser hvordan den rutete blazeren kan matches med linskjorte og et nett slips.

  

Mer vågalt

Rutete mønster på dresser og jakker er også populært om dagen, det samme er fargerike skjorter. - De unge mennene på rundt 20 år er mer bevisste på hvordan de kler seg enn noen gang, og mange ønsker å pynte seg mer. De er også mer vågale og velger gjerne skjorter med dypere snipper, morsomme slips eller fargerike tversoversløyfer, sier Betina. For å sette prikken over i’en kan du kjøpe deg hatt også, gjerne en stråhatt eller lignende. Dette er mer og mer på vei inn og butikkene får et stadig større utvalg av hatter. På et område velger gutta fortsatt forholdsvis tradisjonelt: Når konfirmanten skal ha dress er det ofte ganske konservativt. Her har nok påvirkning av foreldre og besteforeldre en del å si.

 

Tversoversløyfer er veldig populært! Dropp slipset og prøv noe nytt i år.

 

Blått er hot! Nå skal dressen være blå, gjerne i marineblå eller mellomblått. Skjortene kan godt være i andre farger enn hvitt og lyseblått. Hva med rosa? Skjorter med dype snipper er nytt på markedet, og spesielt populært blant unge menn.

 

Brudgommen i fokus

Noe kanskje ikke alle er klar over er at Skonnord tilbyr brudgommer ekstra god service. Skal du gifte deg og trenger antrekk, kan du enten velge noe fra butikken, eller i en av katalogene som du finner der. Butikken bestiller inn det du velger, og så kan du prøve i ro og mak i dress-avdelingen innerst i butikken. Ha en festlig vår og sommer!

 

Brudgommen får ekstra god service hos Skonnord. Det er blant annet mulighet til å velge antrekk fra katalog.

 

De ansatte hos Skonnord hjelper deg mer enn gjerne med å finne vårens festantrekk! Fra venstre: May-Brit, Betina, Suzanne og Kristin.

Sist endret - 06 mai 2019

Relaterte butikker

bilde logo skonnord