Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kaja-marie ute i høstklær

Teddyjakke fra Jean Paul hos VIC.

Disse plaggene trenger du i klesskapet denne høsten

Det er høst, og en ny sesong kommer ofte med et ønske om noen nye plagg i klesskapet. Her får du noen tips til hva du burde ha i garderoben denne sesongen.

PS! Lørdag 21. september er det motelørdag her på Ski Storsenter i forbindelse med Ski Style Week. Både Jan Thomas og Kathrine Sørland kommer på besøk for å gi sine beste tips, og det skjer masse på senteret ellers. Håper vi sees!

 

Personal shopper Siv sier:

­– Jeg slår et slag for dressen – bukse og blazer – da dette kan styles på mange forskjellige måter. Enten som en hel dress, eller hver for seg. Blazeren til en skjorte og jeans og buksene til en deilig, stor strikkegenser. Dressen kommer i ensfarget eller ruter, som er en av høstens store trender.

 

Bootcutbukser har virkelig tatt av denne høsten og finnes i både jeans og finere stoffer. Det er en modell som kler de fleste kroppsfasonger.

 

Skal jeg kjøpe meg noe denne høsten, må det bli nye boots som har litt westernstil over seg. De er superkule til lange blomsterprintkjoler som vi fortsatt kan bruke utover høsten.

 

Husk at du kan booke time hos Siv, vår personal shopper, for hjelp til å finne din perfekte garderobe!

 

 

 

Kordfløyel

Kordfløyel er en av høstens største trender, enten det er et skjørt, en bukse, en blazer eller en hel dress, så er kordfløyel helt riktig å kle seg i. Det er også kjempefint med strikk eller jeans, og du får det i så mange ulike farger denne høsten. Hva med for eksempel en burgunder dress i kordfløyel?

 

VENSTRE: Skjørt og t-skjorte fra b.youngHØYRE: Dressjakke og dressbukse fra Lindex.

 

 

Deilig strikk

Deilige gensere er alltid noe vi trenger på høsten og vinteren her i Norge. Og i år igjen kommer de i utallige farger, fasonger, materialer og mønster. Hva med å gå for en knallblå en i år? Eller kanskje en lys og sart en?

 

 

VENSTRE: Lys rosa genser fra Bik Bok, blå genser fra KappAhlHØYRE: Hvit genser fra Mani Studio.

 

 

 

LES OGSÅ: Det er skinnjakketid!

 

 

Mønstrede kjoler

Mørkt blomstermønster eller paisleymønster florerer det av i butikkene nå, særlig på kjoler. Gå for en høstfarget, mønstret kjole med lange ermer, og style den med jeans og boots eller høye støvletter og strømper. Sleng en strikket genser eller cardigan over om du blir kald! Perfekt styling til høstdagene.

 

VENSTRE: Kjole fra SkonnordHØYRE: Kjoler fra KappAhl og Lindex.

Sist endret - 12 september 2019