Meny
 
to jenter med sko fra sapatos

Dress code: Festival chic

Nylig inviterte kjendisstylist Jan Thomas til årets kuleste fest, der temaet var inspirert av den hippe Coachellafestivalen i California. Gjestene troppet opp i fargerike og avslappede festivalantrekk, og vi lot oss inspirere!

Sommeren er tid for festivalvibber enten du faktisk er på festival eller ikke! En Coachellafest går det jo fint an å ha hjemme i hagen eller i en park.

 

TIPS! Sjekk ut #coachellaoutfit på Instagram og bli inspirert av kule antrekk!

 

Sko og fine silketørkler fra Sapatos

Vi tok en tur rundt på Ski Storsenter for å finne litt festivalinspirasjon, og på Sapatos fant vi to festivalklare og blide sommerjenter. Både de kule, korte gummistøvlene og flip-flopsene med gulldekor er perfekte til festivalsommeren. Skoene passer like godt til kjole som til jeans, tar lite plass i bagasjen og veier lite. På Sapatos har de også nydelige silketørkler, og vi bare digger hvordan jentene har stylet håret; instant festival-look!

 

Fancypants og tåringer på Gina Tricot

 

 

Gina Tricot er den perfekte butikken å finne festivalklær i, med alt fra fargerike mønstrede plagg, solliv og lette kjoler, til basic jeans og hvite t-skjorter. Butikksjefen på Gina Tricot trakk frem en jeansjakke som sin festival-favoritt, og viste hvordan man kan style med stråhatt og festivalinspirerte smykker som tåringer, armbånd til overarm og ankelsmykke - cool!

 

 

 

 

Med utgangspunkt i en blomstrete bluse, stylet vi med shorts, skjørt og stråhatt - mulighetene er mange hvis man bruker freshe accessoirer og tenker lag-på-lag-antrekk som tilpasses etter temperatur og vær.

 

  • rød-bluse-olashorts.jpg
  • rød-bluse-hvitt-skjørt.jpg

 

TIPS! Et silkeskjerf kan brukes på stråhatten, som hårbånd, belte, til å pynte vesken med – mulighetene er endeløse!

 

Glamorøst og leopardmønstret fra VIC

Leopardmønster er et hot tips for festivalsommeren 2018. Denne herligheten av en kjole fant vi på VIC, og stylet den med en trendy rumpetaske. Med leopardsko til, så er man festival-chic og komfortabelt kledd.

 

Freshe festivaltips fra Kicks

Det er både gøy og litt slitsomt å være på festival, og da kan det være fint å ha noe å freshe seg opp med i løpet av dagen. På Kicks fant vi flere ulike face mist, som er en oppfriskningsspray til ansiktet som kommer i ulike dufter - og noen med litt glitter og glød.

 

En liten parfyme i reisestørrelse fra Michael Kors og en sommerfrisk lipgloss er fint å ha med på tur - din favorittfarge ligger i hylla på Kicks og venter på deg.

 

Ha en herlig festivalsommer!

Sist endret - 06 mai 2019