Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

En feminin og blomstrende vår

Vårens damemote er preget av blomsterprint, volanger, blonder, belter, store smykker og sko med tykke såler. Feminint, flott og frodig!

Klær med blomsterprint, volanger og blonder er spesielt hot denne våren, det samme med denim og rosatoner. Klærne på bildet er fra Lindex.

 

I butikkene som selger dameklær på Ski Storsenter, nærmest blomstrer det i hvert et hjørne om dagen. Trenden med blomsterprint på klær, vesker, sko og tilbehør er utrolig het, noe senterets personal shopper Siv Anker Eriksen kan bekrefte.

 

>>> Les mer om Personal Shopper her

 

- Denne våren er det blomsterprint på alt! Klær, undertøy, sko og vesker, sier hun. I tillegg blir det feminine uttrykket understreket med mye volanger, rysjer og blonder på topper og kjoler, utdyper hun.

 

Bumberjakker med blomstermønster finner du i flere av dameklesbutikkene på Ski Storsenter. Jeans med blomsterbroderier er også i trendbildet. Skjerfet behøver ikke henge rundt halsen, hva med å bruke det som belte på jeansen? Bukser og skjerf fra Lindex. Klærne på bildene er fra Lindex.

 

Som hos herrene er sporty klær på motens hos damene også.

- Vi ser sporty undertoner på mye av klærne. Joggeaktige bukser, gensere med hette, joggesko og bumberjakker er det mye av, sier personal shopper Siv. Hun nevner også pysjamastrednen med løse vide bukser og kimonojakker.

 

Enkelt underst

For det vi har på oss helt underst er det rosatoner og korall som gjelder på fargefronten. Truser med høy skjæring og enkle BHer, gjerne med blonder, er også stikkord. På undertøysbutikken Change har de undertøy til alle former og fasonger. Med BH-størrelser fra 65 A til 100 L og truser i størrelser fra 34 til 46 burde de fleste finne noe der. I butikken hjelper de ansatte til med å måle og finne riktig størrelse til akkurat deg.

 

Bilde til venstre: Monica hos Change hjelper deg gjerne med å finne akkurat den størrelsen og BHen som passer deg. Bilde til høyre: Rosa undertøy med svarte blonder, og undertrøye med hvite blonder fra Change. Solbriller fra Lindex.

 

Tilbehør som syns og sko med tjukke såler

Om tilbehør kan personal shopper Siv fortelle oss at det er mye som er lov akkurat nå.

- Belter i livet på topper, kjoler og dressjakker ser vi mye av, sier hun. Solbrillene skal ha farget glass, og veskene kan gjerne ha blomsterprint. Smykkene skal være store, øredobbene skal henge og det er masse fjær, forteller Siv.

 

Hvis du var ung på 90-tallet husker du kanskje “chokeren” som man hadde rundt halsen? Den er hetere enn aldri før! Man kan gjerne bruke et bånd man kan feste en brosje eller annen pynt til.

 

Skotrenden for damene preges av tykke såler denne våren. Skoene på bilde er fra Sapatos.

 

Pia og Charlotte som jobber på skobutikken Sapatos er helt oppdaterte på vårens skotrender.

Vi ser spisse pumps, mens sneakers gjerne kommer med tykk hvit såle

De blå skoene med gummisåle er veldig populære. Det kommer av et samarbeid artisten Rihanna har gjort med Puma, utdyper hun.

Nubuck er et annet spennende materiale på skoene denne våren. Det er en mellomting mellom semsket og glatt skinn. Personal shopper Siv legger til at damesko med inspirasjon fra herresko kommer mer og mer, samt at blomstermønsteret ikke holder seg unna skoene heller.

 

>>> Les også om vårens herremote: Frekke sokker, rosa og grønt!

 

Hvite, tjukke såler og spisse sko er trendy. Damesko med inspirasjon fra herresko ser vi også mye av. Skoene på bildet er fra Sapatos.

 

Ski Style Week med motestand

Lørdag 25.mars skal personal shopper Siv og motestylist Michael ha en stand på Stjernetorget hvor de har fokus på vårens motetrender. Det vil bli vist videoer fra trendvisninger og det blir stativ med klær og tilbehør fra butikkene på senteret. Siv og Michael vil gi råd til dem som ønsker det og tar gjerne en liten mini fargeanalyse og veiledning. Det blir også sko- og sminkestands og masse mer spennende som skjer på Ski Storsenter denne dagen. Se programmet til Ski Style Week her.

Sist endret - 06 mai 2019