Meny
 
nina reinhardsen før og etter

foto / vegard giskehaug

En verdig vinner!

Nina har allerede vunnet en stor seier, hun har gått ned 70 kilo og fått et nytt liv. Nå skal vinneren av Ski Storsenters Bli Ny-dag også få hjelp med å finne sin stil.

Det er en lykkelig vinner som møter opp på Personal Shopper Siv Anker-Eriksens hyggelige lokale. Nina Reinhardsen (49) smiler bredt og gleder seg til en hel dag på Ski Storsenter.

 

- Dette er som å vinne i Lotto for meg, sier hun. Det er en velfortjent vinner, for Nina har gått ned 70 kilo helt på egenhånd de siste årene. Motivasjonen kom da hun besøkte en ernæringsfysiolog for å få hjelp med å bli gravid.

 

- Da fikk jeg beskjed om å legge de planene på hylla og heller konsentrere meg om min egen helse. Det var vondt å høre at hvis jeg ikke gjorde noe nå, ville jeg dø ung. Så ille var det.

 

 

 

NINA REINHARDSEN

49 år

Str. 40

4 barn / 3 barnebarn

Har gått ned 70 kg på egenhånd

 

 

 

Det første Nina gjorde var å slutte å drikke brus, og resultatet ble 25 kilo ned bare på grunn av det. Deretter ble det justeringer i kostholdet, og så gikk vekten nedover og nedover.

 

  • skistorsenter_juni2018_0568.jpg
  • skistorsenter_juni2018_0828.jpg

- Nå låner jeg klær av min eldste datter, for jeg vet jo ikke hvordan jeg skal kle meg lenger. Derfor meldte jeg meg på, jeg trenger hjelp med å finne klær. Når jeg ser meg i speilet ser jeg fremdeles meg selv som stor, men det er jeg jo ikke lenger. Jeg vet ikke hvor jeg skal handle eller hva som kler meg, forteller hun. Da er det godt å få hjelp fra Siv, som har lang erfaring med å hjelpe folk med nettopp det. Hun og Nina fikk raskt god kjemi og nå henger det flere antrekk klare til å prøves.

 

 

HÅR

Hårstyling / Adam & Eva
Stylist / Lilija Gustiene

 

Nina farger håret sitt sort selv, og det er en veldig mørk og hard farge. Jeg starter med å stripe håret i en lysere nyanse for å skape spill i håret og myke opp den sorte fargen. Metoden jeg bruker heter balayage, som vil si at fargen males på for å skape mer naturlige striper. Så følger jeg opp med å korrigere fargen med en minicolor.

 

 

Håret blir klippet i en lobb, som vil si en lang bob. Denne frisyren er enkel å holde ved like og style selv og den passer til både krøller og rett hår.

 

Til stylingen bruker jeg først rettetang og så elektrisk rundbørste for å gi litt volum i håret. Av produkter bruker jeg Kérastase Blowdry Crème, som beskytter håret når du bruker rettetang og har en anti-frizz effekt.

 

 

Tips! Har du en naturlig mørk hårfarge og vil farge bort grå hår? Begynn å farge håret i en litt lysere nyanse enn din naturlig hårfarge, da blir ikke den grå etterveksten så synlig.

 

 

SMINKE

Sminke / The Body Shop
Sminkør / Neda Solbakke

Ansikt

Jeg ønsket å gi Nina en lett make-up for å fremheve trekkene hennes. Jeg starter med Mint
Mattifying Face Mist, som matter ned huden og gjør den klar for make-up. Så bruker jeg Fresh Nude Foundation, som inneholder solfaktor 15 og gir huden en jevn hudtone. En concealer er med på å jevne ut og fremheve trekk i ansiktet. Jeg brukte Lightening Touch, som er lysreflekterende, rundt øynene for å fremheve de. Til slutt litt Honey Bronze matt solpudder for å gi en vakker glød. For å fremheve trekk i ansiktet, brukte jeg Honey Bronze Highlighting Dome under øyebryn, på neserygg og kinnben. På kinnben bruker jeg Shimmer Waves for å gi litt farge og glød.

 

 

øyne

Jeg gir øyebrynene litt farge for å fremheve de og ramme inn ansiktet. Øynene får en lys farge på hele øyelokket, som blir en base. Så legger jeg lys bruntone innerst i øyekroken og en mørkere brun i globallinjen. For å gi øynene litt dybde bruker jeg en kajal på overlokket. Vippene får mye volum med Super Volume Mascara og rammer inn øynene.

 

Lepper

Jeg bruker en lipliner for å gi leppene en liten boost og her har jeg brukt en halvblank leppestift, Colour Crush nr. 101.

 

 

PRODUKTER: 1. Ligthening Touch Concealer & Highlighter fra The Body Shop 189,- / 2. Leppestifter fra The Body Shop 179,- / 3. Mint Mattifying Face Mist fra The Body Shop 139,- / 4. Kérastase Blowdry Crème fra Adam & Eva 300,- / 5. Honey Bronze Bronzing Powder fra The Body Shop 239,- / 6. Fresh Nude Foundation fra The Body Shop 289,- / 7. Babyliss Paris Diamond Ceramic rettetang fra Elkjøp 449,- / 8. Bjørn Axén Blowout Brush fra Kicks 360,-

 

 

En lang dag

Nina har vært hos frisør Lilija hos Adam & Eva og sminken er lagt av Neda på The Body Shop. Fotografen har knipset og Nina har posert i fire ulike antrekk. Det har så vidt blitt tid til en matbit mellom slagene, og nå sitter Nina sliten og glad i sofaen hos Siv. I tillegg til frisør og make-up er det flere butikker som har sponset garderoben til Nina. Siv pakker ned vesker, sko, bukser, bluse og jakke i en stor pose.

 

- Det har vært en minnerik og lærerik dag. Jeg har fått så god veiledning og råd fra alle involverte. En helt utrolig dag, jeg er så takknemlig, avslutter Nina og smiler.

 

 

 

 

 

PERSONAL SHOPPER

Siv Anker-Eriksen

 

Når kunder kommer til meg, er det min oppgave å finne klær som fremhever deres personlighet. Noen vet hva de liker, men jeg vil gjerne at de skal utfordre sin komfortsone litt, så kanskje de oppdager noe nytt som de liker. Nina trenger hjelp med å finne klær som passer til hennes nye kropp og jeg vil gjerne at hun viser sitt nye jeg frem. Hun har lange ben og er smal over hoftene, det må vi vise. Klærne skal kombineres i ulike antrekk, være komfortable og kunne pyntes opp og ned.

 

Vil du få hjelp av personal shopper til å finne din stil?

Bestill time her. Kundeklubbmedlemmer får rabatt på første konsultasjon.

 

 

TAKK TIL BUTIKKENE SOM SPONSET NINA MED FANTASTISKE KLÆR OG PRODUKTER SOM hun FIKK MED SEG HJEM!

Sort BH og truse fra Change 1028,- / Bukser, topp og cardigan Lindex 1195,- / Bluse Haust 999,- / Jeans Day Birger et Mikkelsen 1000,- / Pumps Shoeday 399,- / Skoletter + veske Sapatos 2990,- / Veske Morris 1499,- / Klipp, farge og styling Adam & Eva verdi 3400,- / Make up The Body Shop verdi 350,-

Sist endret - 11 oktober 2018