Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kaja-marie sitter på en puff med kjole fra companys

Fem høstantrekk

Lurer du på hva du skal kle deg i de kommende ukene og månedene? Kaja-Marie har vært en tur på Companys og plukket ut fem fine hverdagsantrekk.

Basic med en leken vri

Om du er av typen som trives best i bukse og genser kan dette antrekket være helt perfekt for å få et litt mer lekent og spennende utrykk. Gå for en lys bukse, brune boots og en knallfarget genser, og du blir garantert lagt merke til. På de mørke høstdagene kan fine farger gjøre mye med humøret.

 

 Antrekk fra Companys.

Kjole & boots

Kjole og boots, gjerne med en strikk over, er en kombinasjon jeg elsker! Med strømpebukser og ull under passer dette antrekket godt nå i høst også. Gå for mørkt blomstermønster og boots med litt hæl, så er du klar for både jobb og fest! 

Kjole og boots fra Companys.

Skjørt og strikk

Silkeskjørtet er i vinden, som aldri før denne høsten, og det er uten tvil perfekt å kombinere med strikk. Kontrastene i materialene blir superfint sammen, og her kan du også enkelt tilføre en strømpebukse og et par kule boots.

 

  Antrekk fra Companys.

Det perfekte fredagsantrekket

På fredager er det ofte lov å kle seg litt mer avslappet på jobb. Det er siste dagen før helg og man vil bare være komfortabel etter en lang og hektisk uke. Hva med å investere i et deilig ullsett, som er like fint til boots med høye hæler som til tøflene hjemme i stua? En ting er sikkert, alle på kontoret kommer til å misunne deg det deilige antrekket!

Antrekk fra Companys.

 

Sist endret - 07 oktober 2019