Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Festantrekk for deg som ikke har bunad

Bilde kjole fra byoung Ski Storsenter

Assisterende butikksjef Hanne på b.young viser fram en av de vakre kjolene du finner i butikken.

Med mai og juni kommer konfirmasjoner, nasjonaldagen og brylluper på løpende bånd. Har du ikke bunad å kle på deg finnes det mange andre gode alternativer.

På 17. mai er ikke kleskoden for damene så streng og antrekkene kan variere fra bunad og lange selskapskjoler til bukse og jakke. Skal du i bryllup står det som regel antrekk spesifisert på innbydelsen, mens for konfirmasjon er det litt mer valgfritt igjen. Hovedsaken er at det ved festlige anledninger er vanlig å pynte seg litt, eller mye, og er du ute etter et nytt antrekk finnes det mange muligheter på Ski Storsenter.

 

 

b.young på Ski Storsenter er en av få butikker som har et godt utvalg med selskapskjoler til konfirmanten eller bryllupsgjesten.

 

Selskapskjoler

Hos b.young kan assisterende butikksjef Hanne fortelle oss at de som en av få butikker på Ski Storsenter har et godt utvalg av lange selskapskjoler som passer til konfirmanten eller deg som skal være gjest i bryllup. Kjolene er fra Floyd og finnes i flere farger og fasonger. - Til kjølige dager anbefaler jeg hvit dressjakke over kjolen, sier Hanne. Her hos oss har vi to forskjellige hvite og feminine dressjakker, legger hun til. Bomberjakker er også spesielt populært i år, og en hvit variant med blondestoff passer også fint som jakke til selskapskjolen.

 

 

 

Sennepsgul er en av vårens populære farger. Denne off-shoulder-kjolen er supersøt og passer fint til en sommerfest.

 

Blomster og farger

Det finnes i det hele tatt et stort utvalg kjoler og topper i butikkene som fører damemote på senteret. En veldig stor trend som vi ser overalt er blomstermønster på klærne, og spesielt lange flagrende kjoler. Hanne hos b.young kan også melde om at sennepsgul er en farge å se opp for denne våren.
Vanligvis er sennepsgul mer vanlig som høstfarge, men nå ser vi med glede at fargen er superpopulær på andre tider av året også.

 

Lange blomstrete kjoler er virkelig hot denne våren. Til venstre en kjole fra VIC, til høyre en kjole fra Claire.

 

 Skonnord har også mange kjoler å velge blant. Denne søte kjolen med folder på skjørtet er fin til 17. mai-antrekket.

 

Folk vil ha kjoler

Hos Claire, en butikk med mote rettet mot kvinner, viser butikksjefen Kari oss noen fine alternativer til bunad på 17. mai. - Vi har disse rette, korte kjolene i marineblått, hvitt eller rødt, sier hun, og legger også fram en jakke som passer over. 

Blomstrete kjoler og klær i lyseblått, mørkeblått og rosa preger veggene hos Claire. Kari er butikksjef hos Claire. Disse kjolene er flotte til enten du er gjest i bryllup eller skal feire 17. mai.

 

Hos Claire er det også blomstermønster å finne, men også mye lyseblått, mørkeblått og rosa preger vårmoten.
Og til spørsmålet om kjoler er mer populært enn før, svarer Kari:
- Ja, definitivt! Men få med at vi har veldig gode bukser her også, smiler hun.

 

 

Sist endret - 06 mai 2019