Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

dame med fin hårspenne i håret

Fine smykker til håret

Accessories til håret, og da spesielt hårspenner med perler, har blitt en stor hit denne våren. Og vi skjønner godt hvorfor, det er jo en superenkel måte å lage en litt morsommere frisyre på!

Butikkene hos oss har selvfølgelig inne både spenner, scrunchies, hårbøyler, silkeskjerf og mer. Under har vi samlet noen favoritter, og i videoen ser dere Kaja-Marie style noen av assesoarene som finnes i butikk nå.

 

Hårspenner

Hårspenner finner du i alle varianter og stiler denne våren. Enten du elsker de mer perler, de mer nøytrale, eller noen med et skikkelig statement, så er dette virkelig noe du burde ha i håret i vår og sommer. Et stort pluss er at det holder håret borte fra ansiktet, noe som jo er ganske deilig. Du finner fine hårspenner hos blant annet Glitter, Gina Tricot, Lindex, KappAhl, H&M, Company’s og mange flere.

 

 

Hårbøylen

En annen smart måte å få håret bort fra ansiktet på er med hårbøylen. Denne også kommer i utallige varianter, farger, fasonger, størrelser og materialer. Så her er det garantert noe for enhver smak!

 

 

Scrunchies

Er det noe som er tilbake for fullt så er det scrunchies! De litt ekstra store hårstrikkene vet dere, som også kommer i mange farger og materialer. De er super hotte i år, og er mye mer skånsom for håret en vanlig hårstrikk med for eksempel metallklemme. Og den er jo ganske fin også!

 

 

Sist endret - 07 mai 2019