Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Fire antrekk som gir deg vårfølelse

Våren nærmer seg for hver dag som går, og Kaja-Marie har vært en tur på senteret og funnet sine favorittantrekk som gir deg en liten følelse av vår!

Beige toner

Nå mot våren er det så deilig å kle seg i lysere farger. Det gjør til og med humøret litt bedre! Beige på beige, eller ulike toner av beige kjempe fint og kan enkelt styles med sort tilbehør eller en annen farge. Går for en strikk med litt ulike fargetoner i så blir det litt spill i antrekket.

Antrekk fra Skonnord

 

Dressen brukt til hverdags

Dressen kan enkelt brukes til hverdags! Style den med en mer casual genser i en fin farge og et par boots eller sneakers. Perfekt til arbeidsdagen. Dressen kan selvfølgelig også brukes til finere anledninger, og buksen og jakken kan styles hver for seg. Så en dress er uten tvil en god investering.

Antrekk fra Skonnord

 

Kjole over jeans

Har du funnet den perfekte kjolen til våren og sommeren? Eller kanskje du har en i skapet fra i fjor? Du kan absolutt investere i den nå og bruke den med jeans under, eller strømpebukse om du ønsker det. Gå for en skinny eller slim lys jeans som passer til kjolen og ett par boots og kjolen kan brukes når det også er kaldere!

Antrekk fra Skonnord

 

Kombiner farger

Det å kombinere farger kan være skummelt for mange, men det er så mange fine farger i butikkene nå og mange kan kombineres med hverandre. Gå for eksempel for blått kombinert med sennepsgul, super fin kombinasjon!

Antrekk fra Skonnord

 

 

Sist endret - 30 januar 2020