Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Fire enkle frisyrer til jul og nyttår

Har du lyst til å gjøre noe litt ekstra med håret til jul og nyttår? Med litt tilbehør kan du enkelt endre frisyren på 1-2-3.

Hårspenner

Hårspenner har vært i vinden en god stund nå, i sommer var det perler som gjaldt, og nå finner du så og si alt av spenner i butikkene. Gå for noe som glitrer litt for det lille ekstra. Bruk 2 eller flere spenner på en av sidene (eller begge), dekorativt og du får håret bort fra ansiktet. Vinn Vinn!

 

Hårklype 

Enda en enkel løsning til julen! Gå til innkjøp av en fin hårklype med litt strass på (eller en helt enkelt en) og sett håret bort, enten alt eller bare deler av det, på denne måten. Litt krøller i håret gjør denne frisyren ekstra fin!

 

Se video HER

Scrunchie

Vil du ikke ha håret løst? Eller er det kanskje vaske håret dag, men du har mest lyst til å droppe det? Gå for en lav hestehale eller “dott” med en fin scrunchie og noen dekorative hårspenner over. La litt hår henge løst rundt ansiktet, krøll det gjerne litt og ingen vil se at håret egentlig skulle vært vasket.

 

Les også: https://skistorsenter.no/Inspirasjonsblogg/mote-og-skjonnhet/jul--og-nyttarsmakeup/

Hårbøyle

Enda en superlett løsning på en litt dårlig hårdag eller en dag du bare føler for å gjøre litt ekstra. Få alt håret bort fra ansiktet eller deler av det med en fin hårbøyle. Disse finner du i så mange farger, materialer og størrelser i butikkene nå, så du finner garantert den perfekte for deg!

Sist endret - 18 desember 2019