Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

høstboots

Fire fine høstboots!

Boots-sesongen er her, og er det noe vi nordmenn aldri får nok av så er det boots. Hva er vel bedre enn å trekke på seg et par freshe boots når kulden setter inn?

Uansett hvilken stil du går for er utvalget stort. Butikkene på senteret har mye fint å velge mellom nå, med noe for en hver smak!  Vi har samlet våre favoritter for å vise litt av alt det fine du finner i butikkene nå.  

Hverdagsboots

Brune boots i krokodillemønster ser man mye av i høst og det beste er at de slår aldri feil. De fungerer til det aller meste av antrekk, om det er bukser, jeans eller kjole, og de finnes i mange ulike varianter rundt om på senteret. Uten tvil perfekte hverdagsboots! 

 

Boots fra Bianco, kr 1399,95,-

 

  

Klassikere til både hverdag og fest

Klassiske ensfargede boots med litt hel, i skinn eller lakk fungerer i de aller fleste klesskap. Rett fra jobb til fest? Disse passer like fint til hverdags, som til fest. De fleste av oss har allerede et par sorte i skinn fra før, men hva med et par kule i lakk? En enkel måte å tilføre garderoben og antrekket noe nytt. Vil du heller ha et par i en lysere farge? Semskede boots i varme bruntoner passer perfekt til høstens jordfargepalett!

Semskede brune boots fra Ecco, 1500,- 

 Sorte lakkboots fra Roots, hos DNA, 699,-

 

Boots til den vågale

Har du fått nok av klassiske boots, eller kanskje du bare vil ha noe litt annerledes? Slangeskinnsmønster har allerede vært i butikkene en stund. Et par slike boots kan gjøre antrekket hakket mer spennende. Style de med et enkelt sort eller grått antrekk, og de gjør resten for deg. De er superkule!

 

Boots fra Unisa, hos Sentersko, 1499,-

Sist endret - 02 oktober 2019