Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Kaja-Marie viser fire juleantrekk som ikke er kjole

Fire juleantrekk som ikke er kjole

Skal du på julebord? Men er du ikke så glad i kjole? Eller har du kanskje bare lyst til å gå i noe annet en kjole for en gangs skyld? Vi har spurt Kaja-Marie om hun kan vise oss sine favorittantrekk, håper dere får inspirasjon til årets juleantrekk!

Matchende sett

Det finnes utallige matchende sett i butikkene nå, både bukse og skjørt med genser og t-skjorter. Settene er like fine pyntet opp som mer casual, og delene kan også enkelt brukes hver for seg med andre plagg. Da kan man bruke plaggene på mange måter!

 

Antrekk fra Lindex.

 

Skinnskjørtet

Skinnskjørtet passer like godt til julefesten som til alle andre årstider. Det kan med enkle grep styles til både hverdags og fest og er en veldig god investering i garderoben. Style den med ett par høye hæler, en fin bluse og en søt veske og du er klar for julefest.

 

Antrekk fra Day Birger et Mikkelsen.

 

 

LES OGSÅ: 5 kjoler til julebordet

 

 

Dressen

Dressen er en sikker vinner. Du føler deg alltid vel og den er så behagelig å ha på. Finn den perfekte passformen og fargen til deg, og du kan bruke den i mange år. Med en t-skjorte under eller en singlet så er du julefin!

 

Antrekk fra KappAhl.

 

Buksen

En annen sikker vinner er buksen, gjerne den litt penere dressbuksen sammen med en fin topp og et par høye hæler. Litt detaljer er alltid ekstra fint, som disse med splitt i front ved ankelen.

 

Antrekk fra Skonnord.

 

Sist endret - 18 november 2019