Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

dame med rød blomstrete kjole som passer til sommerens anledninger

Fire sommerantrekk til alle anledninger

Selv om vi allerede er et stykke ut i juli så er det fortsatt mye igjen av sommeren, og mange sommerdager med fine antrekk er fortsatt foran oss. Kaja-Marie har funnet 4 av sine favorittantrekk akkurat nå, fra noen av våre butikker.

Jumpsuit & denim jakke

Jumpsuit & jakke fra Bik Bok

 

Jumpsuit er alltid en sikker vinner om sommeren, særlig en med lange bein her i Norge. Da er du litt tryggere uansett vær, i det minste når det kommer til temperaturene. Sleng en denim jakke i hvit over og du holder varmen hele kvelden, eller på litt kaldere sommerdager. Den kan styles med høye hæler til fest og sneakers eller sandaler til hverdags.

 

 

LES OGSÅ: Beskytt huden i sommer

 

 

Sommerkjolen

Venstre: Kjole fra Gestuz hos Mani / Høyre: kjole fra B.Young

 

Sommerkjolen finnes det utallige av i butikk nå, i alle farger, fasonger og lengder. Dette er to av mine favoritter, en mørk rød med blomster og en hvit med blonder. Begge er like fine til hverdags som til fest, helt avhengig av hvordan du styler de.

 

Skjørt & genser

Genser & skjørt fra Vero Moda

 

Strikkede gensere og cardigans er et must om sommeren, særlig her i Norge. De er superfine til skjørt, så vel som jeans eller shorts og holder deg naturligvis varm. Istedenfor å velge t-skjorte og jeans på en litt kjøligere sommerdag, hva med skjørt og genser?

 

Fortsatt god sommer!

 

 

Sist endret - 30 juli 2019