Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Frekke sokker, rosa og grønt: Dette er herremoten nå!

En liten sjekk hos noen av herreklesbutikkene på Ski Storsenter viser at gutta skal kle seg i grønt og rosa denne våren. Og sokkene skal helst være litt frekke. I anledning Ski Style Week som arrangeres på Ski Storsenter fra 17. til 25. mars har vi tatt temperaturen på herremoten hos VOLT og Bertoni.

 Hos VOLT finner vi sostifikerte klær til urbane gutter i 20-30-årsalderen og en spesiell trend som utmerker seg nå er “street sporty”.

- Trenden med sporty klær fra Fila og Adidas er på vei tilbake for fullt, sier butikkmedarbeider Victoria.

- Et kult antrekk nå er noe vi kaller “street sporty” der man gjerne kler seg i en dressbukse, collegegenser eller skjortejakke, og bøttehatt, utbroderer hun. Det finnes også dressbukser som ser ut som joggebukser, hvis man vil ta stilen helt ut.

 

Wood Wood er et merke i vekst, med sine sporty og fargerike klær. Hos VOLT er merket like populært hos jentene som hos gutta, selv om butikken i utgangspunktet kun fører herreklær.

 

>>> Les også om Ski Style Week 17.-25. mars

Rosa og denim

Victorias kollega Per trekker fram det store utvalget av olabukser som finnes nå, det er et plagg som aldri går av moten. Denne våren er det ekstra populært, og det er ikke farlig å prøve seg på “denim på denim”, det vil si flere olaplagg i samme antrekk. Og t-skjorten kan gjerne være rosa.

 

- Er du ekstra vågal kan du rulle opp jeansen og ha på deg noen frekke sokker, sier Victoria. Inspirert av det internasjonale fenomenet “Happy socks” har herresokkene fått mønster i alle farger og fasonger. Striper, ruter, fisker og blomster. Alt er lov!

 

Olabukser, morsomme sokker, hvite sneakers og rosa t-skjorter med mønster er het herremote denne våren. Alt på bildet er fra VOLT.

 

Sokker med farger og mønster er helt rett denne våren. Rull gjerne opp jeansen for å vise frem sokkene. Alt på bildet er fra VOLT.

 

Så hatten passer

Hos Bertoni er stilen litt mer nedtonet, men vi finner allikevel plagg i farger og med mønster her også. Butikksjef Morten kan fortelle at grønt er den store fargen i år, i tillegg til blått som vanlig. Mønster ser vi også mer av, og de modigste plaggene Bertoni har fått inn nå er en dress med grønt “jungelmønster” (se bildet under). Du finner både dressjakke, dressbukse og shorts med dette mønsteret.

 

Av tilbehør for menn er det gjerne belte, klokke og solbriller som er det vanligste, men hatt blir også mer og mer populært. Morten kan også friste med nyheter på skofronten:

- Vi har fått inn noen sko som er en mellomting mellom dress-sko og sneakers. De har den vanlige formen til en dress-sko, men har litt tykkere såle, sier han.

 

Et casual, men samtidig stilig antrekk. Dress-sko med sneakerspreg er en spennende nyhet hos Bertoni Jakke, genser og pique-skjorte, hatt, sko og shorts fra Bertoni. Solbriller og belte fra VOLT.

 

 

Hos VOLT finner du mye kult tilbehør. Sekk, caps, solbriller, armbånd og belter er med på å sette prikken over i’en på antrekket. Skjorte og olabukse også fra VOLT.

 

Mote i fokus på Stjernetorget 25. mars

Er du interessert i mote anbefaler vi deg å besøke Ski Storsenter 25. mars. Da er det motedag på Stjernetorget der personal shopper Siv og motestylist Michael skal ha egen stand med fokus på vårens trender. Les mer om Ski Style Week og programmet her.

 

 

Sist endret - 06 mai 2019