Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

personal shopper siv

Gavetips til pappa på farsdagen

Kryss av søndag 12. november i kalenderen, da er det farsdag og alle pappaer som gjelder!

Gjør stas på fatter’n, bestefar, eller bonuspappa med en liten oppmerksomhet som viser hva han betyr for deg. Og det trenger ikke å koste skjorta heller, mener Ski Storsenters personal shopper Siv.

 

- Jeg synes ikke farsdagspresangene trenger å være så dyre, det viktigste er at pappa skjønner at du setter pris på ham, sier hun.

 

Frokost på senga, et hjemmelaget kort eller en liten blomsterbukett gjør susen, men har du lyst til å kjøpe en liten gave til far, har Siv flere gode tips til ting du kan finne på Ski Storsenter.

 

- Et par sokker med morsomme motiver, vanter, ei god bok eller noen velværeprodukter er perfekte gaver til papsen, sier hun. 

 

 

Sivs gavetips til farsdagen

 

Det er ikke bare damer som trenger litt i badeskapet. En fuktgivende ansiktsgelé eller en god ansiktsskrubb fra Rituals er fine gavetips til far.

 

En boksershorts eller to vil aldri slå feil som farsdagsgave, ei heller sjampo, dusjsåpe eller bodylotion. Alt er fra Rituals.

 

 

Joggedress, caps og deilige tøfler fra Skonnord, eller varme lammeullvanter fra Army Shop - la deg inspirere!

 

Sokker er alltid noe pappaer trenger, og nå finnes det mange morsomme motiver, mønstre og farger å velge mellom. Sokkene på bildet er fra Kase. Ei god bok vil også falle i smak om far liker å lese, denne er fra Norli.

 

Hjelper deg med gaveshoppingen

Har du ikke tid, anledning eller lyst til å finne gavene selv, kan personal shopper Siv hjelpe deg med gavehandelen. Fortell henne litt om hvem gaven er til og hva budsjettet ditt er, så finner hun fine forslag.

 

 

Skonnord har mange fine gaver til mannen, og personal shopper Siv har oversikten over alt du kan velge mellom.

 

 

Gi pappa en makeover

Synes du kanskje pappa trenger litt hjelp med klesstilen eller med å fornye garderoben, kan et gavekort hos personal shopper Siv være en fin gave. Hun tar imot alle som trenger hjelp med å fornye seg, til å shoppe klær og eller å finne stilen sin. Et gavekort koster 600 kroner og inkluderer 3 timer sammen med Siv.

 

 

Gi pappa noen timer med Ski Storsenters egen personal shopper Siv, og han er i de beste hender.

 

Priser på Personal Shopper

 

Første konsultasjon: kr. 600,- (3 timer)

Andre konsultasjon: kr 300,- (3 timer)

 

Er du kundeklubbmedlem får du 50 % rabatt på første konsultasjon.

 

Klikk her for å bestille time med Personal Shopper. 

Les mer om Personal Shopper her.

Sist endret - 06 mai 2019