Meny
 
mari

Høstens hete accessoirer

Har du høsttrendene klare? Det er ikke bare klærne som skaper antrekket, accessoirene er også viktige! Her får du vite hva som er riktig nå.

 

Day Birger et Mikkelsen har butikksjef Mari travle dager med utpakking av nye høstvarer  – som fyker ut av butikken!

 

– Jeg bare eeelsker denne mosegrønne, myke og lette kåpen, de rutete hanskene og de superfine rumpetaskene som "alle" nå bruker på tvers over skuldrene, smiler Mari når hun viser oss høstnyheter i butikken.

 

– En fin og praktisk ting er de søte elefantene du kan henge på vesken; det er faktisk et handlenett, forteller Mari.

 

Fløyelsbelter i deilige høstfarger og vesker i ulike størrelser og mønstre er det masse av på Day nå, og disse er kjempefine å style antrekk med.

 

  

Kul og komfortabel

 

 

Nicole på Din Sko mener at sko skal være både kule og komfortable, og fant frem tre ulike typer sneakers, som rett og slett er superfine alle sammen!

 

– Det kommer mye pudderfargede sko i lilla fargenyanser nå, det tar litt over etter det rosa, forteller hun. Sko med brokadestoff ser vi også mye av, og perler blir vi ikke lei med det første, smiler hun.

 

 

Aldri mer bad hair day

 

 

Når høstværet kommer med regn og rusk, er det ikke alltid like lett å være fjong på toppen. Løsningen er å ha de rette accessoirene til håret! Hårbøyler, spenner og strikk redder frisyren, og er lette å ha med i veska. På Sayso traff vi Cenar og Celine som lekte seg med flettefrisyrer og accessoirer – sååå enkelt, men likevel effektfullt!

 

Tips!

Frisør Chenar brukte hårpudder på Celine sitt glatte hår for å gi det mer tekstur og volum. I motsetning til hårspray som gjerne gjør håret stivt, gir hårpudder myk støtte til håret fra røttene, og det er lettere å leke seg frem til nye måter å style det på. 

 

 

Praktisk og bærbart

 

Morris viste Rebeca frem en knallfin gul rumpetaske og en lekker skinnsekk. ELSK!


Hanne på b.young har en genial dings: Perlepyntet pyntekrave til å ha under genseren - COOL!

 

Dette er bare litt av det vi har på Ski Storsenter – vi ønsker deg hjertelig velkommen til inspirerende, lun og koselig høsthandel hos oss!

Sist endret - 27 august 2018