Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Høstens skjønnhetstrender og must haves

Høstens skjønnhetstrender og must haves

Etter en lang og fin sommer kommer alltid høsten, og med den kommer ofte lysten og behovet for å endre litt på skjønnhetsrutinene. Huden trenger kanskje en litt annen pleie og man får ofte lyst på en litt mer høstlig look på makeupen.

Vi har tatt en prat med Marit hos Kicks og Neda hos The Body Shop for å høre litt om hvilke tanker de har om høsten når det kommer til beauty!

Hva ser du på som høstens største trender innen makeup i år?

Marit: Metalliske øyenskygger og linere, og huden skal være glødende! Dersom man ikke føler seg vågal nok til å gå med en metallisk øyenskygge, kan man for eksempel gå for en øyenskygge i rosatoner i stedet.

Neda: Fregner! Her kan man eksperimentere seg frem til hvor store fregner man ønsker og hvor tydelige de skal være.

Hva er din go-to look i hverdagen?

Marit: Til hverdags går jeg for en lett foundation, masse glød og en god pleiende leppestift i rosatoner.

Neda: Min go-to look må jeg nok beskrive som myk og enkel. Solpudder, lipgloss i en fin bruntone og maskara slår aldri feil.

 

 

Dersom man skal investere i to nye produkter denne høsten, hva burde det være?

Marit: Anastasia Luminous Foundation og parfymen Métallique fra Tom Ford.

Neda: En god foundation. Kanskje man trenger en annen farge, nå som vinterhuden kommer frem, og man ikke er så gyllen i huden lengre. Og gjerne en som gir godt med fuktighet, nå som det blir tørrere i luften.

Hvilket produkt gleder du deg mest til denne høsten?

Marit: Dior Backstage kommer med en nydelig flytende highlighter, samt en øyenskyggepalett med passende farger for høsten med en miks av skygger og linere.

Neda: Jeg gleder meg mest til å se nye farger til leppene, som jordtoner og plommefarger.

LES OGSÅ: Fire fine høstboots!

Hvordan skal parfymen være?

Marit: Parfymen denne høsten skal være sensuell, til kvinnene kan man for ekspempel teste Guerlain sin nyeste parfyme Mon Guerlain Intense. Til menn vil jeg anbefale Tom Ford Extreme Noir, denne parfymen er en perfekt blanding mellom det krydrede og det søte.

 

Sist endret - 07 oktober 2019