Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Pass på hud og hår i vinterkulda

Bilde lOccitane tips til vinterhud

Ilse Boelen hos L’Occitane anbefaler gode fuktighetsgivende masker og kremer til hud og hår i de kaldeste vintermånedene.

Når temperaturen ute synker blir lufta tørrere og da merkes det fort på både hud og hår. Huden kjennes stram og livløs, og håret blir statisk og flatt av å ha på lue. Vi tok en runde hos noen av hudpleiebutikkene på Ski Storsenter for å få de beste rådene og produkttipsene når vi skal pleie oss selv i kulda.

L’Occitane er verdenskjent for kvalitetsprodukter til hud, kropp og hår. Ilse Boelen som jobber hos L’Occitane sier at det viktigste vi gjør om vinteren er å tilføre fukt til hud og hår. Men aller først bør huden skrubbes med en god kroppsskrubb som fjerner døde hudceller. Til håret anbefaler hun ei maske. Og det er ikke bare damene som bør tenke på huden, hos L’Occitane finner du også gode ansikts- og hudprodukter til menn.


Stikker du innom L’Occitane kan du få en mini-ansiktsbehandling gratis der de ansatte hjelper deg med å finne riktige produkter til huden din.

 

Hos L’Occitane finner du produkter i alle prisklasser. Produktene fra Immortelle ligger på rundt tusenlappen. Ilse anbefaler spesielt kremmasken Immortelle Divine Cream mask til vintertørr hud. Kremmasken Immortelle Divine Cream mask skal brukes to ganger i uken og brukes om natten.

 

 

Viktig med fuktighet

Rituals er en annen hudpleiebutikk på senteret. Her byr de på et unikt utvalg av hudpleie, kroppsprodukter, make-up, grooming- og hjemmeartikler, alt basert på en moderne teknologi og gamle tradisjoner fra det fjerne østen.

 

 

Asmae Aalili som jobber hos Rituals anbefaler spesielt kremen “Winter protection” for ansikt og lepper med solfaktor 30. Selv om det ikke er fare for å bli like solbrent midt på vinteren som på sommeren, er det fortsatt UV-stråler vi må beskytte oss mot.


Ellers kan Asmae anbefale oss hudkremer og rens som gir fuktighet til huden. Til lueflatt og statisk hår er en god antifriss-sjampo fint.

 

Hos Rituals finner du produkter til hud og hår for både kvinner og menn. På vinteren er det spesielt viktig å tilføre kroppen nok fuktighet. Produktene hos Rituals ligger på rundt 100 til 300 kroner i pris.

 

Ta vare på håret

I senterets 3. etasje ligger velværesalongen Salong Edmund. Her tilbys det meste innenfor hår, hudpleie og makeup. Daglig leder Ida har lang erfaring som frisør og hennes heteste tips til hvordan håret skal overleve vinteren er å tilføre nok fuktighet. - Sliter du med fet hodebunn, mens resten av håret er tørt og statisk, anbefaler jeg volumsjampo eller en mild rensesjampo, sier hun. For nordisk hår trekker hun spesielt fram merkene Lanza, REF og Paul Mitchell som du kan finne hos Salong Edmund. Har du grovere hårstrå er Moroccanoil et godt valg.

 

Ikke glem å stusse håret regelmessig. Slitte og flisete tupper gjør bare vinterhåret enda mer miserabelt.

 

Daglig leder Ida og hudpleier Jana har gode råd til vintertørr hud og livløst hår.

 

Rike kremer

Salong Edmund har egne hudpleiere der du kan få hudanalyse og hudpleie. Er du usikker på hva huden din trenger kan hudpleier Jana fortelle at du kan få prøve produktene før du eventuelt bestemmer deg.


I salongen tilbys det hudpleieprodukter i seriene Dermalogica, Elixir og Elizabeth Arden. For vintergusten hud kan Jana anbefale å bruke rikere, fetere kremer som tilfører masse fuktighet. Lufta ute er tørr og det går utover huden vår. Vil du virkelig gå inn for det, er en skrubb en gang i uken, samt serum noe du bør prøve å ta deg tid til.

 

Hos Salong Edmund finner du hudpleieprodukter fra blant annet Dermalogica og Elixir.

Sist endret - 06 mai 2019

Relaterte butikker

bilde logo loccitane
Bilde Rituals logo