Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Hudpleietips til kalde dager

Kulda setter fort sine spor på huden, særlig i ansiktet. Slik får du litt ekstra fuktighet og glød tilbake!

Nattpleie

Om natten har huden skikkelig god tid til å trekke til seg alle gode produkter og virkelig la de få tid til å virke. Derfor anbefaler vi å investere i noen skikkelig gode nattprodukter med masse fuktighet.

Gå for eksempel for Estée Lauder sin Advanced Night Repair serie, hos Kicks anbefaler de både nattserum, øyekremen og konsentratet. Om dette er det siste du tar på før du legger deg så garanterer vi en god natts søvn, særlig for huden din!

 

Den ekstra gløden

Man føler seg ofte litt ekstra blek og gusten om vinteren, særlig i januar - februar. Våren nærmer seg og man vil gjerne vise litt mer hud på armer og bein igjen når temperaturene stiger, men da vil man kanskje også se litt brunere ut. Hos Kicks får du ulike selvbrunere til ulikt behov, alt etter hvor erfaren du er med selvbruning og hvor brun du vil bli.

Et lite lag selvbruning eller en gradual tan lotion gjør at du føler deg litt ekstra fresh i disse vintermånedene!

 

Ansikts- og øyemasker

Hva med å ha sin helt egen spakveld en gang i uken? For eksempel søndag kveld. Ta på deg morgenkåpen, ta deg et bad eller en dusj, skrubb og smør kroppen og gi huden din en skikkelig boost. Bruk en god ansiktsmaske og øyemaske, og du er klar for en ny uke med glødende hud!

Om du ikke har tid til å ta ansiktsmaske flere ganger i uken, velg en nattmaske som for eksempel Origins sin Drink Up Intensive mask. Den gir huden ekstra fukt og kan sitte på hele natten.

 

God hudpleierutine

En god hudpleierutine er alfa omega for å holde huden i sjakk! Bruk en god rens, toner, øyekrem, serum og hudkrem både morgen og kveld, det tar så lite tid men har så mye å si for huden din. Bruk gjerne også en peeling noen ganger i uken, for å virkelig booste huden.

Sist endret - 28 januar 2020