Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Ikke glem valentinsdagen!

Den 14. februar er det valentinsdagen, som hvert år. Enten du planlegger en dyrere gave eller en liten oppmerksomhet så har vi det du ser etter!

Det lille under

Det sies at undertøyet du velger under dagens antrekk har mye å si for hvordan du føler deg. Velger du et litt gammelt og slitt undertøysett kan du kanskje ikke føle deg like fresh, men velger du et lekkert sett som matcher og sitter fint så føler du deg automatisk litt bedre.

 

Så hva med å gå til innkjøp av et nytt undertøysett til din kjære på valentinsdagen? Sjekk undertøyskuffen for størrelsene hennes dersom du ikke allerede vet det, og finn et sett både du og hun liker.

Undertøysett fra Hunkemöller

 

En praktisk gave

Er din kjære mye på reisefot i forbindelse med jobb eller bare generelt? Da er sjansen stor for at hun eller han pakker kofferten eller reisevesken ofte, og dermed ogs toalettmappen. Hva med å gå for en praktisk gave som en ny toalettmappe. Du finner mange fine her på senteret, men denne fra Boss er super klassisk og fin til han.

Toalettmappe fra Boss hos Skonnord

 

Les også: https://skistorsenter.no/Inspirasjonsblogg/mote-og-skjonnhet/gavetips-til-morsdagen/

Put a ring on it?

Går du med planer om å fri til din kjære? Valentinsdagen er den perfekte anledningen til å gå ned på kne. I år er det også skuddår, noe som betyr at kvinner “har lov” til å fri til sin utkårede. Selv om kvinner naturligvis har lov hvert år og hele tiden til å fri, så er det jo litt ekstra gøy i år som det er skuddår.

                                                                                                        

Om du planlegger et frieri i år så finner du den perfekte forlovelsesringen hos oss, eksperter hos Bjørklund og Mestergull hjelper deg å finne den rette ringen!

Ring fra Bjørklund

 

Det enkleste er ofte det beste

En liten oppmerksomhet som blomster, et kort og kanskje makroner eller sjokolade kan ofte være mer enn nok på en slik dag. Finn hennes eller hans favoritt blomster, kjøp et kort du liker og gå til innkjøp av favorittsnacksen.

Roser fra Mestergrønn, kort fra Norli

 

Noe til å bruke hverdag

Har du lyst til å kjøpe en litt ekstra fin gave til valentinsdagen i år? Kanskje en gave som kan brukes hver dag og som får personen til å tenke på deg hver gang han/hun ser på den. En fin og klassisk klokke er alltid en sikker vinner til både han og henne. Klokker finner du i de fleste prisklasser, så du kan absolutt tilpasse ditt budsjett.

Klokke fra Nixon hos Bjørklund

 

Eller hva med et fint smykkesett til henne? Gå for hennes favorittfarge, enten det er gull eller sølv, og finn noe du liker og som du tror hun også vil like. Hjerter er alltid koselig å få på en slik dag!

Smykkesett fra Bjørklund

 

 

Sist endret - 30 januar 2020