Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

hovedbilde

Jul- og nyttårsmakeup

Jul og nyttår er høytid for å skinne litt ekstra, både når det kommer til antrekk og når det kommer til makeup.

Gå for produktene som gir deg den ekstra gløden og som sitter hele dagen! Her er noen av våre tips til langvarig, glødende julemakeup. Ta gjerne en prat med de ansatte på Kicks for å få deres beste råd til nettopp din hudtype. Alt fungerer ikke på alle, så litt veiledning på veien er alltid bra.

 

 

Den perfekte base

En fin makeup starter alltid med en god base. Hudpleie, fuktighet og ren hud er viktig for at makeupen skal se fin ut, så når det er på plass er det viktig med en god foundation og en som passer din hud. Vi har lyst til å trekke frem Dior Backstage foundation, den skaper den dekkevnen du selv ønsker, ut fra hvor mye du bruker. Den gir også super fin glød, er vannfast og sitter godt hele dagen.

Face & Body foundation fra Dior Backstage hos Kicks, 380,-

 

Glossy lepper

En fin leppestift eller lipgloss kan virkelig gjøre alt for hele antrekket. Om du ikke er så glad i å bruke så mye sminke, så er det å kun ha noe på leppene kanskje mer enn nok til årets julefest. En fin lipliner, leppestift og en gloss over for den ultimate looken, eller gå for kun gloss eller leppestift.

 

Mac leppeprodukter fra Kicks

  

Øyenskyggepaletten til alle anledninger

Øyenskygge, enten du liker en tyngre look med mer farge eller kun en enkel basefarge så er et palette alltid greit å ha. Gjerne et med en miks av øyenskyggeprimer, lysere farger, mørkere toner og skimmer, da har du noe til enhver anledning!

Øyenskyggepalette fra Dior Backstage fra Kicks, 480,-

Sist endret - 09 desember 2019